Stirile din ziua: 20 mai 2018

Robu îi face trotsky-iști pe USR-iștii care strâng în centrul Timișoarei semnături contra penalilor. Sute de reacții împotriva lui

Robu îi face trotsky-iști pe USR-iștii care strâng în centrul Timișoarei semnături contra penalilor. Sute de reacții împotriva lui

Senatorul USR Nicu Fălcoi a primit, duminică, un avertisment din partea Poliției Locale, după ce l-a întrebat pe primarul Nicolae Robu dacă nu vrea să semneze listele pentru campania „Fără penali în funcții publice”. Edilul a răbufnit apoi pe Facebook și i-a făcut „trotsky-iști” pe USR-iști. A primit, în schimb, sute de comentarii negative. UPDATE: Robu a șters postarea, apoi a repus-o.

spitalul-militar-timisoara

Spitalul Militar din Timișoara va avea ce n-are alt spital din țară. Ministrul Apărării promite investiții

Spitalul Militar din Timișoara, instituție medicală cu o vechime de peste 250 de ani, va deveni spital regional. Cu bani de la Ministerul Apărării Naționale. Ministrul Mihai Fifor promite investiții majore, chiar dacă nu se știe exact când și nici de câți bani este nevoie.

cod administrativ

Haos pe CD Loga: când jurista pleacă acasă cu proiectele, CL Timișoara rămâne în aer

Plenuri pe bandă rulantă, multă grabă, proiecte retrase și / sau fără aviz juridic. Este ceea ce se întâmplă în ultimele luni la Consiliul Local Timișoara, unde la ultimul plen s-a înregistrat și o premieră ciudată: aleșii aveau pe ordinea de zi proiecte pe care nu le văzuseră! Motivul e incredibil.

V-a expirat ITP? Poliția vă ia automat talonul și plăcuțele de înmatriculare

Şoferii care vor fi surprinşi în trafic cu Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) expirată vor fi amendaţi, iar poliţiştii vor reţine talonul maşinii şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare. De asemenea, dacă nu treceți pe numele vostru, în 90 de zile, mașina pe care o cumpărați, veți fi amendați și veți rămâne fără talon.

Top