Stirile din ziua: 6 mai 2018

A murit prof. dr. Ioan Munteanu, cel care a realizat prima fertilizare in vitro din România

A murit prof. dr. Ioan Munteanu, cel care a realizat prima fertilizare in vitro din România

Ginecologul timișorean Ioan Munteanu, cel care a realizat, în 1996, prima fertilizare in vitro din România, a murit. Ar fi împlinit 80 de ani peste o lună și jumătate și, în îndelungata sa carieră, a făcut fericite peste 10.000 de cupluri.

Podul Eroilor se închide, pe Podul Dragalina se va circula cu restricții. Încep lucrările de reabilitare

Șantiere pentru următoarele 10 luni. Se întâmplă în Iosefin, unde vor fi modernizate în același timp podurile Dragalina și Eroilor. Traficul din zonă se va desfășura cu restricții, care intră în vigoare chiar de luni, 7 mai.

Charlie Ottley: Timișoara e un model pentru România. E un oraș care privește spre viitor, neuitându-și trecutul

E atât de frumoasă România și atât de mulți oameni din toată lumea ar putea veni să se bucure de minunile ei. Cu două condiții: românii să înțeleagă că nu trebuie să-și piardă tradițiile și să nu le mai fie rușine de țara lor. Spune asta britanicul Charlie Ottley, un ambasador fericit al României, despre care crede că e un loc unic în Europa.

Se numără, dar rămân gratis . Ca să nu se certe șoferii, primăria nu va închiria locuri de parcare în cartiere

Primăria se apucă de numerotat locurile de parcare nou create în cartiere. Oricât de multe ar fi acestea în viitor însă, în Timișoara nu vor fi închiriate locuri de parcare pentru timișorenii care își doresc acest lucru. Se opune primarul Nicolae Robu, care nu vrea certuri între șoferi. În cazul firmelor e altă poveste.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

Top