Stirile din ziua: 19 mai 2018

Piata Libertatii

Muzeul Revoluției va fi gata în 2021. CJ Timiș primește de la Ministerul Apărării garnizoana din Piața Libertății

Consiliul Județean Timiș va face Muzeul Revoluției în fosta garnizoană din Piața Libertății. Ministerul Apărării este gata să-i cedeze clădirea, urmând ca Județul să-și asume toate investițiile, inclusiv să facă un parteneriat cu Ministerul Culturii. Muzeul va fi deschis în 2021.

Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu: Orban vrea să recompenseze sistemul care l-a ajutat să scape

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prezent sâmbătă la Timișoara, a reacționat la decizia liderului PNL Ludovic Orban, de a depune o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă. Președintele ALDE la nivel național spune că gestul lui Orban depășește limitele normale și și-a afirmat sprijinul pentru premier.

Mesaj de la Timișoara: PSD e gata să iasă în stradă s-o susțină pe Viorica Dăncilă

Strâns uniți în jurul Vioricăi Dăncilă. La Timișoara a avut loc o întâlnire regională a PSD, la care au participat parlamentarii și șefii de organizații din județele din vestul țării. S-a votat, în unanimitate, o rezoluție de sprijinire a premierului și a conducerii naționale a partidului. S-a luat în discuție inclusiv ieșirea în stradă.

Alegeri în ALDE Timiș, cu un singur candidat la președinție. Tăriceanu, la Timișoara / FOTO

Alegeri la ALDE Timiș, cu un singur candidat la președinție. Marian Cucșa este singurul care și-a depus candidatura pentru conducerea filialei județene la alegerile care se desfășoară sâmbătă la Expovest, conferință la care este prezent și președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE la nivel național.

Starea Civilă la Timișoara răspunde pe WhatsApp celor plecați în străinătate și vor să-și facă buletine

Orice român știe câtă bătaie de cap are în momentul în care are nevoie de vreun document oficial. Iar dacă e plecat în străinătate, e și mai complicat, pentru că nu știe niciodată de ce acte are nevoie. Primăria Timișoara a decis să-i ajute pe cei aflați într-o astfel de situație și a făcut-o… pe Facebook, dar nu pe pagina oficială.

Editorial de Eugen Sasu

A fost odată Traian Băsescu. Ca niciodată

Când USL și industria de propagandă l-au afurisit pe Traian Băsescu, tot s-au găsit suficienți români să-i țină parte președintelui de atunci, din mai multe motive. În principal, pentru că, la acea vreme, toți fanii „marinarului”, în frunte cu „intetelectualii lui Băsescu”, au văzut partea plină a paharului.

Primăria Timișoara, premiu pentru excelență în urbanism, la o conferință pe bani. Cine mai are diplome identice

În 6 ani, în Timișoara s-au construit 3 pasaje, avem semafoare inteligente, cea mai mare zonă de promenadă din țară și investiții de sute de milioane de euro. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care, spune Nicolae Robu, Primăria Timișoara a primit un premiu de excelență. E de la o asociație care organizează conferințe la care participarea este contra cost.

Top