Stirile din ziua: 28 mai 2018

poli

Cadou de ziua lui Robu: Cea Mai Poli Dintre Toate Poli (CMPDTP) e aproape în B

Cadou de ziua lui Robu: Cea Mai Poli Dintre Toate Poli (CMPDTP) e aproape în B

Încă o şansă ratată şi se vede tot mai clar liga secundă sau chiar desfiinţarea… Poli Timişoara rămâne repetentă şi după duelul cu Dinamo, iar şansele de supravieţuire converg spre un „sănătos” 1%!

Protest pe două roți la Popa Șapcă. Bicicliștii: Vom face slalom printre pietoni, nu se poate altfel / FOTO

Câteva zeci de bicicliști din Timișoara au dat ture, luni după-amiază, pe strada Popa Șapcă, închisă încă traficului și programată pentru inaugurare abia marți. Ei sunt nemulțumiți de trotuarele extrem de înguste pe care vor fi nevoiți să le împartă cu pietonii.

timișoara

Robu, despre autorizația ISU: Dacă s-ar aplica normele din România, cred că Parisul ar rămâne fără școli, Viena cam la fel

Mai puțin de un sfert din școlile din Timiș aveau autorizație de securitate la incendiu la începutul anului școlar 2017/2018. În Timișoara, lucrurile nu stau mai bine, iar primarul Nicolae Robu admite că e o problemă, dar spune că avem reguli prea stricte. Ele trebuie însă respectate.

World Press Photo, cea mai importantă expoziție de fotojurnalism din lume, din nou la Timișoara

Peste 5.000 de fotografi, cu peste 73.000 de propuneri – aceasta a fost baza de selecție pentru ediția din 2018 a celei mai importante expoziții de fotojurnalism din lume. World Press Photo ajunge, pentru al doilea an, la Timișoara și va putea fi vizitată din 31 mai.

Voie bună la Ruga comunei Ghiroda

La Ghiroda, localitate de lângă Timișoara, are loc Ruga Comunei. Ca în fiecare an, la Casa de Cultură vin artiști cunoscuți de muzică populară, iar „goștii” vin pe la casele gazdelor.

Top