Stirile din ziua: 18 mai 2018

Cu buldozerul prin garaje. Pentru binele comun, primăria continuă demolările în cartiere

Cu buldozerul prin garaje. Pentru binele comun, primăria continuă demolările în cartiere

Primăria Timișoara ar fi putut demola de jumătate de an mai multe garaje, dar… Nicolae Robu nu a știut acest lucru. Acum, că lucrurile s-au lămurit, operațiunea continuă în tot orașul, iar edilul spune că tocmai ce a fost făcut una cu pământul garajul unui nepot de-al său. Urmează și cel al fiului.

Robu, despre problema vaporașelor: Primăria Timișoara a făcut ce trebuie ca să aducă României 6 milioane de euro

Primăria Timișoara și-a făcut temele în ceea ce privește vaporașele. Este singura replică pe care a dat-o primarul Nicolae Robu unui ministru „cordial”, care declarase că PMT a pus căruța înaintea boilor în acest caz. Edilul e convins că peste o săptămână totul va fi rezolvat.

colterm

Robu: Colterm voia să oblige oamenii să se racordeze la Colterm. De ce nu a citit integral proiectul pe care l-a semnat

Colterm voia să oblige timișorenii să se racordeze la Colterm. Asta susține primarul Nicolae Robu, care spune că nu a apucat să citească întreaga documentație a proiectului retras din dezbatere publică. Altfel, noul sistem testat de societatea de termoficare ar fi atât de performant, încât timișorenii ar putea sta la coadă pentru racordare.

Primarul din Sânnicolau Mare spune că la el în oraș nu se mai ridică gunoiul: Este inacceptabil!

Primarul Dănuț Groza spune că în orașul său angajații firmei de salubritate sunt în grevă și nu mai ridică gunoiul, iar oamenii stau cu deșeurile la poartă. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, susține, pe de altă parte, că situația s-a rezolvat.

Culisele unui concurs bizar din Primăria Timișoara. Ce legătura are Rodica Surducan cu… Olimpiada de la Beijing

Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, refuză cu obstinație să facă publică o informație banală. Și anume, cine a făcut parte din comisia de examinare la concursul prin care șefa Direcției, Rodica Surducan (ex-Cojan), a candidat la o funcție din… propria subordine. Surducan și-a motivat refuzul printr-o HG care face referire la… lotul României de la Jocurile Olimpice Beijing 2008.

aquatim

Apă rece oprită în Satchinez

Aquatim anunță că vineri, 18 mai, între orele 9 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Satchinez, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei și a rezervorului de înmagazinare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 18 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Armoniei, Gr. T. Popa (p), Aurora, T. Arghezi, Ion Barbu, Calea Aradului (p), Ion Zaicu (p), A. Demetriade (p), Aleea Pădurea Verde (p), Lorena (p), Calea Dorobantilor (p), Spitalul Nou (p), Iuliu Maniu (p), Transilvania (p), Budai Deleanu (p, orele 9

Top