Stirile din ziua: 3 mai 2018

baschet

Evoluție slabă, rezultat pe măsură

Evoluție slabă, rezultat pe măsură

BC SCM Timişoara a fost o umbră a echipei „Leii din Banat” care în acest sezon învingea Steaua de trei ori din patru întâlniri. Joi seară, în primul duel din seria „cel mai bun din cinci”, Steaua s-a impus fără să forţeze şi are 1-0 la general, cu jocul doi urmând să se dispute sâmbătă, tot în Bucureşti.

Cenzură în TVR! Dragoș Pătraru, înregistrări senzaționale cu managerul pus de PSD în fruntea televiziunii publice

Chiar de Ziua Mondială a Libertății Presei, cunoscutul realizator al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru, a făcut publică o înregistare audio cu directorul general al TVR, Doina Gradea, în care aceasta jignește grosolan jurnaliștii televiziunii.

definitivat

Cei mai tari „profi” din țară vor fi premiați. Care sunt dascălii preferați ai studenților din Timișoara

Cei mai tari „profi” vor fi premiați în urbea de pe Bega. Profesorii preferați ai studenților, cei care sunt exemple de bună practică, oameni pasionați de educație și buni specialiști în domeniul lor, „Profi Tari” ce luminează minți și formează caractere vor fi premiați la Timișoara.

concurs

Meritocrație. O funcționară cu probleme de la IMM-uri s-a transferat la Primăria Timișoara în interes de serviciu

A venit prin transfer la Primăria Timișoara, de la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație (OTIMMC) Timișoara. Asta, după ce fusese condamnată inițial la un an de închisoare pentru fals intelectual, ulterior alegându-se doar cu un avertisment. Este parcursul în carieră al unei profesoare de istorie și engleză.

Cum s-a autodetonat Tăriceanu în direct. Șeful Senatului admite că în România statul de drept e în pericol

E cât se poate de oficial. Comisia Europeană a elaborat un proiect prin care plata fondurilor europene va fi condiționată de respectarea statului de drept și independența Justiției. Oficialii europeni n-au ascuns faptul că demersul vizează Polonia și Ungaria.

Dezinsecția la Timișoara s-a gripat puțin, dar continuă. După Pădurice, urmează Pădurea Verde

A început dezinsecția la Timișoara, dar n-a mers chiar 100% cum și-au dorit primăria și firma din Arad care a câștigat contractul temporar. Utilajul s-a „gripat” după ce s-a stropit contra gâzelor în Pădurice. S-a continuat totuși în Soarelui și Calea Buziașului. Joi seară, operațiunea va fi reluată de la Pădurea Verde.

Zilele Maghiare Bănățene: muzică, iurte, teatru / PROGRAM

La Timișoara încep joi, 3 mai, Zilele Maghiare Bănățene, un eveniment organizat de Asociația Femeilor Maghiare. Până pe 13 mai, în orașul de pe Bega, dar și la Reșița și în mai multe comune, au fost pregătite, cu grijă pentru detalii și pentru a ispiti un public cât mai divers, tot felul de evenimente.

Pelerinaj cu relicva Sf. Anton de Padova, în vestul României. Începe pe 7 mai, la Timișoara

Este unul dintre sfinții cei mai iubiți, populari și cunoscuți în întreaga lume. Protector al nativilor americani, al săracilor, femeilor însărcinate, călătorilor, înfometaților, pescarilor, obiectelor pierdute sau furate, Sf. Anton de Padova este venerat de credincioși de toate confesiunile. La Timișoara începe pelerinajul național cu relicva Sfântului Minunilor.

Maia Morgenstern și Dan Negru, la ceremonia de absolvire a studenților Universității de Vest

Absolvenții Universității de Vest din Timișoara (UVT) vor avea parte, din nou, de o ceremonie specială prin care vor sărbători finalizarea studiilor. Totul se va desfășura în Parcul Rozelor, iar invitați vor fi Dan Negru și Maia Morgenstern.

Top