Stirile din ziua: 15 mai 2018

Esec lamentabil pentru Poli Timisoara, care ramane pe loc retrogradabil

Esec lamentabil pentru Poli Timisoara, care ramane pe loc retrogradabil

Se vede liga secundă, după ce Poli a pierdut pe terenul celor de la Sepsi cu 3-0. Trupa din Sfântu Gheorhge s-a impus clar deşi a jucat în inferioritate numerică din prima repriză, după ce Kuku a fost eliminat din minutul 40, în urma accidentării grave suferite de tânărul Haruţ. Isvan Fulop a deschis scorul

Robu: Dacă Timișoara n-ar fi fost un exemplu de toleranță, n-aș fi fost ales de două ori primar

Timișorenii sunt foarte toleranți și exemplul lor poate fi urmat la scară planetară. Asta spune Nicolae Robu, care dă și un exemplu: a fost ales de două ori primar, deși, la origine, este „vinitură”. Acum, din postura de timișorean vechi, are sfaturi pentru toți cei care vin de tineri în orașul de pe Bega.

Primăria Timișoara, amendată cu 10.000 de lei pentru gunoaiele lăsate pe străzi după curățenia de primăvară

O comisie formată prin ordin al prefectului Eva Andreaș a făcut verificări pe domeniul public al Timișoarei, în urma sesizărilor cetățenilor. S-a constatat existența a aproximativ 200 de rampe ilegale cu deșeuri abandonate în urma curățeniei de primăvară. Primăria Timișoara a fost amendată.

Restricții de trafic la Punctele Cardinale: spre Mărăști se va circula pe o singură bandă!

Se anunță o zi grea, miercuri, 16 mai, pentru șoferii din Timișoara. Cu strada Popa Șapcă închisă, în zonă va fi instituită temporar o nouă restricție. Acesta este necesară pentru lucrările care au loc în Piața Mărăști.

Primăria Veche va intra în șantier, dar nu se știe când. Promisiuni după incendiul de sâmbătă seară

Promisiuni și numele unor angajați din PMT care să se ocupe de proiect. Asta a oferit, marți, primarul Nicolae Robu reprezentanților UVT și studenților, veniți să vadă ce se poate face pentru ca orele de curs din Primăria Veche să se desfășoare în siguranță. Clădirea este într-o stare proastă și e nevoie de o reabilitare ca la carte, promisă, de altfel, de cel puțin doi ani.

Șantierul de pe Calea Martirilor se prelungește. Se demolează „baricada”, urmează spărturi la intersecția cu Bd. Prezan

Timișorenii care locuiesc în zona Căii Martirilor mai au de așteptat un pic până când va fi gata șantierul. Cam două luni, spune primarul Nicolae Robu. Între timp, vor fi mutate țevile de gaz de la intersecția cu Bd. Prezan și va fi demolata „baricada”, deci trebuie introduse în subteran și țevile de căldură.

Încă 13 amenzi pentru Retim. Dacă vedeți oameni care aruncă gunoaie pe stradă, anunțați imediat!

Graficul curățeniei de primăvară nu a fost respectat și nici nu se dă cu mătura așa cum trebuie, deci societatea de salubrizare plătește din nou. Poliția Locală a mai dat o tură de amenzi, după ce a verificat străzile pe care s-a făcut – sau nu s-a făcut – curățenie.

De la șantaj, la apă sfințită. Războiul Continental vs. Robu, într-o nouă fază

Noua hală pe care vrea s-o construiască, la Pădurea Verde, Continental Anvelope nu va primi autorizație de la primărie. Cel puțin nu pe baza documentației depuse deja. Primarul Nicolae Robu spune că șefii fabricii de la Timișoara ar putea avea problema la compania-mamă, din cauza atitudinii lor.

nicolae robu

Robu, înfrânt pe ambele sondaje despre „vinituri”

Primarul Nicolae Robu declara, la finele săptămânii trecute, că orașul are nevoie să se dezvolte și primește cu brațele deschise pe toți cei care vor să se mute aici, dar nu mai poate fi acceptat comportamentul celor care nu vor să-și facă actele „pe Timișoara”. „Segregația” nu e însă bine văzută, nici măcar de prietenii de pe Facebook ai edilului.

Copacii uscați din Pădurice vor fi înlocuiți. Robu: Timișoara va arăta exemplar la spații verzi, dar nu de anul acesta

O parte din arborii bătrâni din Pădurice s-au uscat după reabilitarea parcului și nici iarba nu arată prea grozav. Primarul Nicolae Robu promite investiții masive în zonele verzi, însă nu chiar anul acesta. Până una-alta, vor fi plantați salcâmi.

Top