Stirile din ziua: 2 mai 2018

dezinsectie

La Timișoara se stropește, în sfârșit, contra țânțarilor. O firmă din Arad începe miercuri dezinsecția

Mai repede decât spera primarul Nicolae Robu: miercuri seară, la Timișoara, începe, în sfârșit, dezinsecția. Mult discutatul contract de achiziție directă a fost încheiat, iar o firmă din Arad se apucă deja de treabă. Va primi aproape 32.000 de euro pentru prestația sa.

Șeful Statului Major al Apărării vorbește la UVT despre securitatea națională

Șeful Statului Major al Apărării din Ministerul Apărării Naționale, generalul Nicolae Ciucă, va susține o prelegere la Universitatea de Vest din Timișoara. Cursul face parte din seria de prelegeri organizate în ariile disciplinare ale masteratului Studii de Securitate Globală de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

iohannis

Președintele Iohannis trimite legile justiției la CCR și sesizează Comisia de la Veneția

La cinci zile după ce a solicitat demisia premierului Viorica Dăncilă, pe motiv de incompetență crasă, președintele Klaus Iohannis a revenit cu noi atacuri la adresa PSD. El a anunțat că va contesta legile justiției la Curtea Constituțională, dar va sesiza și Comisia de la Veneția.

Ambasadorul Spaniei, în vizită pe lotul 3 al A1. Aici lucrează o firmă iberică amenințată cu rezilierea contractului

Ambasadorul Spaniei, țară din care vine mult criticata companie Comsa, cu care CNAIR a spus de mai multe ori că vrea să rezilieze contractul pentru lotul 3 al Autostrăzii A1, a vizitat, miercuri, controversatul șantier. L-a însoțit ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Ziua Tinerilor se ține în Piața Victoriei. La final, concert cu Dorian Popa și Corina

Piața Victoriei devine, în după-amiaza de miercuri, 2 mai, gazda celei de-a treia ediții a Zilei Tinerilor. Evenimentul, pentru care primăria dă 50.000 de lei, include demonstrații și concursuri sportive, dar și diferite concerte. Seara se încheie cu un concert susținut de Corina și Dorian Popa.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

Top