Stirile din ziua: 12 mai 2018

Primarul Robu continuă războiul cu nemții de la Continental: Cu mine nu ține! Nu ne vindem

Pentru a obține autorizația de care are nevoie, Continental Anvelope a făcut presiuni la Direcția de Urbanism a PMT. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia concernul german ar fi vrut să ofere bani și pentru proiectul Timișoara Capitală Europeană a Culturii. Refuzul său este însă categoric.

Editorial de Eugen Sasu

A auzit și Nicolae Robu bancul? „Ce înseamnă TM? Tot Mehedinți!”

Cât o fi nebunie și cât o fi atragerea de simpatie în propunerea lui Nicolae Robu cu parcările gratuite în cartiere doar pentru contribuabilii timișoreni? Asta-i întrebarea, căci e clar că primarul Timișoarei ar putea fi acuzat de popor c-ar fi în amândouă ipostaze, cu doi ani înainte de viitoarele alegeri locale

Greu cu echipa lui Țapu, Căruță și Izmană! Politehnica pierde la Miroslava

Politehnica a pierdut surprinzător, în prelungirile partidei, meciul susținut sâmbătă, în deplasare, cu Știința Miroslava, în etapa a 34-a a Ligii a II-a. Gazdele s-au impus cu 2-1 (1-1), golul victoriei fiind de fapt un autogol, „reuşit” de Bilia cu ajutorul portarului Dascălu.

Restricțiile și străzile închise din senin, coșmarul șoferilor din Timișoara. Robu: E o disfuncție / FOTO

Nicio zi fără surprize! Se lucrează din nou pe diverse străzi, fără ca lucrările să fie anunțate, pentru ca șoferii să știe la ce să se aștepte. Sâmbătă se lucrează pe Calea Șagului, pe Cluj și pe Splaiul Nicolae Titulescu, pe porțiunea de la Elba strada fiind închisă. Legea obligă PMT să anunțe restricțiile, dar primarul Nicolae Robu spune că n-are ce face dacă Direcția Edilitară comunică prost.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

Top