Stirile din ziua: 25 mai 2018

Un meci cât un campionat. Timișoara Saracens joacă din nou cu titlul pe masă

Un meci cât un campionat. Timișoara Saracens joacă din nou cu titlul pe masă

Ultima partidă din campionatul de rugby este şi cea mai importantă. Cu atât mai mult cu cât se joacă cu titlul pe masă. Se întâlnesc Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare, singurele echipe care şi-au adjudecat titlul de când rugby-ul românesc a intrat sub „zodia” Superligii, din 2011.

Demolezi și câștigi! Gringo Bivolaru, foarte aproape să-și primească de la Primăria Timișoara terenul pentru palat / FOTO

Cu ordin de încetare a lucrărilor și o amendă de 50.000 de lei pentru proprietar, imobilul de pe str. Virgil Madgearu 10 mai dispare un pic cu fiecare zi care trece. Șantierul merge înainte, Poliția Locală își declină competența, iar primăria face dezbatere publică pentru a-i da încă aproape 90 mp celui care a încălcat legea.

Orban, la Timișoara: PNL colaborează cu USR, iar Robu promovează integritatea în politică

PNL susține interdicția de accedere în funcții publice a penalilor și are un proiect de lege pe această temă inițiat în parlament. Liderul PNL Ludovic Orban speră să fie depășit momentul scandalului Nicolae Robu – USR. Primarul Timișoarei susține în continuare că nu face decât să respecte legea.

Începe sezonul estival pe Aeroportul Timișoara. Curse și legături spre toate colțurile pământului

Vineri, 25 mai, decolează de pe Aeroportul Internațional Timișoara. primele curse charter spre destinații de vacanță Primii pasageri din acest sezon estival care au plecat cu zboruri charter au ajuns deja în Creta, urmând ca după-amiaza să ia calea aerului și primii turiști din acest sezon spre Antalya.

Alfred Simonis

Deputatul Simonis îl face vinovat pe Robu, după ce colega sa de partid Romanița Jumanca s-a făcut de râs

Deputatul Alfred Simonis știe cine este vinovat pentru că vicepreședinele PSD Timiș Romanița Jumanca a dat concurs în Primăria Timișoara, făcându-se de râs după ce l-a căzut. Simonis arată cu degetul spre primarul Nicolae Robu, nerespingând însă categoric ideea unui blat dintre acesta și o parte a PSD Timiș.

Editorial de Ino Ardelean

Ce trebuie să mai facă Tudorel Toader pentru a fi destituit? Să tâlhărească niște bătrâni pe stradă, să violeze un copil?

Peste 1.600 de magistrați din întreaga țară, judecători și procurori de la toate instanțele și parchetele, au semnat până la această oră o „Rezoluție” prin care cer respectarea statului de drept și independența justiției în fața atacurilor tot mai violente ale actualei puteri.

Frăția Rodicilor din Primăria Timișoara. Soțul Rodicăi Aurelian, pensionar, s-a angajat la Direcția de Asistență Socială

Unora li se întâmplă: ești pensionar și te apucă dragul de a munci la stat, pe un post pe care, de obicei, se angajează tinerii absolvenți. I s-a întâmplat și lui Florian Aurelian, care este, din martie, subordonatul Rodicăi Surducan, la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara. Vorbim despre nimeni altul decât soțul Rodicăi Aurelian, șefa Serviciului de Resurse Umane al PMT.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 25 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mures(p), E. Quinet(p), Pius Brânzeu (p), M. Neamțu (p), E. Cioran (p), A. Odeanu, M. Sadoveanu (p), I. Sârbu (p), Mureș (p), Calea Martirilor (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Mureș (p), Mikztah Kalman, Simfoniei (p), A. Janos (p),

Top