Stirile din ziua: 24 mai 2018

fotbal ligi mici

Un punct care încă ne ţine în viată. Este nevoie însă de o resuscitare

Un punct care încă ne ţine în viată. Este nevoie însă de o resuscitare

Gazdele erau lipsite de griji inaintea acestei partide, fiind pe locul doi al play-out-ului, cu 33 de puncte, în timp ce timişorenii erau pe penultima poziţie, retrogradabilă, 23 de puncte, şi aveau nevoie să obţină o victorie pentru a spera că se vor menţine şi în sezonul următor în Liga 1.

vaporașe

Încă nu e verde de la guvern pentru vaporașe! Regia de administrare a Canalului Bega, amânată a treia oară

De promisiuni e plin podul. Sau… Bega, în cazul de față. Pentru a treia oară la rând, Guvernul Dăncilă a lăsat pe dinafară înființarea Regiei Autonome „Administrația Canalului Navigabil Bega” Timiș. Asta, deși ministrul Mediului declara că acest lucru se va întâmpla sigur în acestă săptămână.

Ocean, ocheane, ocazii. Lectură Wi-Fi și concentrică, în Piața Libertății / FOTO

Al treilea an la rând, în același loc, dar altfel. ConCentrica, una dintre cele mai mari lecturi publice din România, a stat joi sub semnul… Wi-Fi-ului. S-a citit un volum al poetului Dan Emilian Roșca și au fost și pompieri, și jandarmi, și copii, și motocicliști. Semn că Timișoara (mai și) citește.

La spitalul de copii, șantierul s-a oprit temporar. Se reia dupa 10 iunie, când Primăria Timișoara va plăti facturile

Primăria Timișoara este „puțin strâmtorată” din punct de vedere financiar, după ce a plătit, în această lună, arierate de 8,5 milioane de lei. „Victimă” colaterală este și șantierul de la spitalul de copii, unde lucrările sunt momentan oprite.

Jumanca n-a trecut examenul de la Primăria Timișoara! A făcut 8,66 puncte, deși avea nevoie de minimum 50!

Lucrurile se complică pentru Romanița Jumanca, președintele OFSD Timiș, care ar trebui să susțină joi, 24 mai, interviul pentru postul de la Primăria Timișoara. Jumanca a trecut de proba dosarelor, dar n-a fi reușit să ia proba scrisă. Serviciul de Resurse Umane al PMT, condus de Rodica Aurelian, a încălcat din nou legea. UPDATE: Joi după-amiază, cu oră înainte de proba interviului, SRU a publicat rezultatele concursului. Jumanca a făcut 8,66 puncte din 50!

De veghe în lanul de la Lungulețu: „Varză, cartofi și alți demoni”, proiecție la Reciproc

Ce faci când, pentru 100 de lei, primești o tonă de varză? I s-a întâmplat regizorului Șerban Georgescu, care a decis să stea un an în satul Lungulețu și să vadă cum trăiesc oamenii de acolo. Așa a apărut documentarul „Varză, cartofi şi alţi demoni”, care va putea fi văzut săptămâna viitoare și la Timișoara.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua primară, va întrerupe joi, 24 mai, între orele 8 și 13, furnizarea apei calde la PT 13, 50 și Diana. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Bd. Eroilor, Piața Petofi, str. 1 Decembrie 90, A. Saligny, Aleea Sportivilor, Arieș, Craiova, Culturii,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 24 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Budai Deleanu (p), Piața Prahova (p), Dreptatea (p), A. Coman nr. 8-10, orele 9 – 1, str. Gh. Adam, orele 10 – 14; Buzad (p), Margina IF, Breazova, Coșava, Curtea, Românești Mănăstire, Fărășești, Homojdia, Pietroasa, Crivina, Poieni, Poieni Cheia, Poieni TV,

Top