Stirile din ziua: 31 mai 2018

1 Iunie la Domeniul Herneacova, cu supereroi, prințese și ateliere cu surprize

1 Iunie la Domeniul Herneacova, cu supereroi, prințese și ateliere cu surprize

Vineri, de 1 iunie, copiii, părinții și bunicii sunt invitați pe Domeniul Herneacova pentru a petrece de Ziua Copilului. Vor fi acolo supereroi, prințese, ateliere cu surprize, tombole cu premii, curse cu obstacole. De asemenea, puteți face donații pentru copiii cu nevoi speciale.

Cadoul pentru Gringo Bivolaru, care a demolat casa de pe Madgearu 10, strict la mâna consilierilor locali. Sau a primarului

De consilierii locali depinde dacă Gringo Bivolaru primește sau nu peste 80 de metri pătrați de teren, pentru a-și extinde proprietatea de pe strada Virgil Madgearu nr. 10. Amendat cu peste 10.000 de euro, Gringo continuă demolarea mascată în „modificare fațadă și modificare acoperiș”, operațiune despre care Inspectoratul de Stat în Construcții susține că nu prezintă… neconformități.

bega

A patra oară a fost cu noroc pentru vaporașe! Robu: În 2-3 săptămâni sper să putem naviga efectiv

Guvernul Dăncilă și-a găsit timp de vaporașele de pe Bega. A fost nevoie de a patra ședință a executivului, pentru a se înființa Regia Autonomă „Administrația Canalului Navigabil Bega”. Anunțul a fost făcut, pe Facebook, de primarul Nicolae Robu. Pe ordinea de zi inițială a ședinței executivului, proiectul nu apărea.

Autobuze și troleibuze care își schimbă traseul, tramvaie oprite pe perioade scurte de timp

Traseele autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor vor fi deviate sâmbătă, 2 iunie, pentru câteva ore, la Timișoara. Dacă troleibuzele și autobuzele vor avea trasee schimbate, tramvaiele vor fi oprite pentru câteva minute, în zona centrală, în funcție de cum vor trece… sportivii.

primaria timișoara

Incredibil: Rodica Aurelian a contestat concursul de angajare la care a participat Romanița Jumanca! Pe care tot ea l-a organizat

Primăria Timișoara este, din nou, scena unor întâmplări absurde. Așa se întâmplă când organizezi un concurs, care n-are rezultatele scontate, iar apoi îl contești la forul superior! Rodica Aurelian, șefa Serviciului de Resurse Umane al PMT, a reclamat la Agenția Națională a Funcționarilor Publici modul în care s-a desfășurat concursul de angajare la care a participat șefa Organizației PSD Timiș, care a căzut examenul. Aurelian este cea care a organizat concursul.

Liberalii Supuran și Bitea, noii șefi ai STPT! Anunțul, făcut pe Facebook de Cătălin Iapă

Consiliul de administrație interimar al STPT și-a făcut treaba. De joi, 31 mai, STPT are doi noi șef: Sorin Supuran, director general, și Nicolae Bitea, director adjunct, aflat în proces cu STPT, de unde fusese dat afară. Anunțul a fost făcut de Cătălin Iapă, care are și considerente personale legate de fostul director.

uvt

Școală de vară la UVT: Cursuri despre cum se scrie un proiect cultural și cum poți deveni un lider în domeniu

Vreți să scrieți proiecte culturale sau să deveniți un lider în domeniu? Aveți ocazia să învățați cum se face asta. Universitatea de Vest organizează, în parteneriat cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, prima ediție a Școlii de vară de leadership cultural.

Retim

Timișenii din Lugoj, Buziaș, Recaș și mai multe comune pot scăpa de mobila și covoarele de care nu mai au nevoie / PROGRAMUL CAMPANIEI

Retim Ecologic Service SA va derula, în perioada 4 iunie – 31 iulie, o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase din Zona 0 – Timiș. Cei care locuiesc în această zonă vor putea scăpa de covoare și canapele, pe care le vor putea duce în containerele speciale. Atenție: nu se colectează televizoare și fridigere!

Anunț de participare

Lansarea licitaţiei de proiecte culturale (sesiunea a II-a) în vederea acordării finanţării nerambursabile din fonduri alocate de Comuna Ghiroda pentru activităţi nonprofit de interes general, conform Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare. Autoritatea contractantă: Comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 46, Ghiroda, judeţul Timiş, cod fiscal 5517220, tel. 0256205201, fax

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 30 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Republicii nr. 7, Budai Deleanu (p), Bd. Dâmbovița (p), Transilvania (p), Vulturilor (p), Dreptatea (p), orele 9 – 17; Ronaț Triaj, Belinț, Rădmănești, Poieni, Poieni Cheia, Poieni TV, Pietroasa TV, Sacoșu Turcesc (p), Sânmartinu Sârbesc, orele 9 – 17.

Top