Stirile din ziua: 26 mai 2018

Prea buni! Ca în Banat! Timișoara Saracens rămâne campioană la rugby

Prea buni! Ca în Banat! Timișoara Saracens rămâne campioană la rugby

Nu a fost ușor, dar totul este bine când se termină cu bine. Timișoara Saracens și-a păstrat titlul de campioană a României la rugby, după ce a câștigat marea finală a Superligii cu 21-15, la pauză 12-8.

Primăria Timișoara a plătit aproape 130.000 de euro despăgubiri pentru garajele demolate în ultimii 6 ani

Continuă, conform declarațiilor primarului Nicolae Robu, demolările de garaje în Timișoara. În locul acestora urmează să fie făcute amenajări moderne, cu locuri de parcare. Din 2012, PMT a demolat puțin peste 250 de garaje, iar pentru un sfert a plătit și despăgubiri. Toate sunt în zona Soarelui.

proiecte culturale

Timișoara, oraș ospitalier. Premiu special pentru „cea mai bună destinație”

Timișoara a fost premiată la cel mai important eveniment în industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România. Orașul de pe Bega, Capitală Europeană a Culturii, a primit distincția „Best destination”. În 2021, aici sunt așteptați 1 milion de turiști Acum suntem cam la o treime.

penali

USR Timiș iese din nou la strâns semnături anti-penali. Chiar și prin centru

Reprezentanții USR Timiș ies în stradă și la acest sfârșit de săptămână, pentru strângerea de semnături în campania „Fără penali în funcții publice”. Vor face acest lucru în mai multe zone ale Timișoarei, inclusiv în cea unde au primit deja avertismente de la Poliția Locală.

Timp de două zile, se poate merge în Serbia și Ungaria și pe la Beba Veche

În zona Beba Veche se întâlnesc, în același punct, granițele României, Ungariei și Serbiei. Sâmbătă, 26 mai, cu ocazia Adunării Generale DKMT, în zonă se vor deschide granițele și timp de două zile se poate trece în cele trei țări și prin acest punct, unde se află monumentul Triplex Confinium.

săptămâna mobilității

Pe bicicletă, spre Alba Iulia. Te poți înscrie la Turul Centenarului

Pe 26 iunie, din cele trei provincii istorice vor pleca, în același timp, trei grupuri de bicicliști, pentru a se reuni, 5 zile mai târziu, în cetatea Alba Iulia. Turul, organizat de Lucian Mîndruță și echipa „Cu bicicleta la mare”, și se adresează celor care vor să dea, prin efortul lor, un mesaj de drag pentru România, în anul Centenarului.

Top