Stirile din ziua: 11 mai 2018

Verdictul se amână. „Leii” pierd avantajul terenului propriu și joacă decisivul în București

Verdictul se amână. „Leii” pierd avantajul terenului propriu și joacă decisivul în București

Meciul 4 din seria BC SCM Timimișoara – CSM Eximbank Steaua București a continuat vineri seară, de la scorul de 2-1 la general pentru bănățeni. Spre deosebire de partidele anterioare, violeții au început mai bine, conducând cu 8-2 din debut și 25-20 la prima sirenă.

Penibilul din PMP Timiș capătă proporții halucinante

Circul din PMP Timiș continuă la cote nebănuite. După ce și-a anunțat demisia din partid pe Facebook, Roxana Iliescu revine asupra deciziei, afirmând că are susținerea lui Traian Băsescu în acest sens. Între timp, președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, anunță plângeri penale și cere demisia prefectului Eva Andreaș, pe motiv că n-o dă afară pe Iliescu din funcția de vicepreședinte al CJ Timiș pe baza… demisiei de pe Facebook.

Se pregătește încă o grevă la o multinațională! Angajații de la Elster Rometrics au declanșat conflictul de muncă

Angajații de la încă o multinațională din Timișoara se pregătesc de grevă. Salariații de la Elster Rometrics au declanșat conflictul colectiv de muncă, iar vineri concilierea care s-a încercat la ITM a eșuat. Toate solicitările lor au fost respinse de conducerea fabricii.

Parcarea în spatele blocului, numai pentru timișoreni. Robu: Facem echitate, cei din alte județe să-și facă mutație!

Mașinile cu numere de înmatriculare din Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinți și așa mai departe nu vor mai avea acces în parcările amenajate de primărie. Acestea vor fi doar pentru mașinile „de Timiș”, ai căror proprietari plătesc impozite.E ultima idee a primarului Nicolae Robu, care spune că ar avea și cadru legal pentru ea.

Pe lângă plopii fără soț. Primăria Timișoara vrea să taie copacii „care produc atâta rău”

Primăria Timișoara vrea să taie toți plopii din oraș, dar n-a reușit să trimită, de aproape trei luni, documentele solicitate de Agenția de Protecția Mediului, fără de care nu se poate emite o aprobare. Primarul Nicolae Robu spune însă că le va cere subordonaților săi să înceapă operațiunile de tăiere.

Primăria lui Robu, unealtă pentru manevrele din PSD Timiș. Un lider important al PSD se angajează în instituție

Angajările în Primăria PNL-istului Nicolae Robu se fac doar pe bază de meritocrație, necontând carnetul de partid. Cel puțin acest lucru îl demonstrează faptul că un important lider al PSD Timiș vrea să lucreze în subordinea lui Robu. Este vorba de șefa femeilor PSD Timiș, Romanița Jumanca, care a trecut proba dosarului, pentru a ocupa un banal post de funcționar.

continental

Continental are de un an certificat de urbanism pentru extinderea pe care Robu spune că n-a anunțat-o oficial

Primarul Nicolae Robu a publicat pe Facebook ceea ce susține că este dovada că firma Continental Anvelope vrea să se extindă. Compania îl contrazice însă și spune că are încă de un an certificat de urbanism, dar și aviz de la Agenția de Mediu, pentru investiția despre care Robu afirmă că nu a fost anunțată oficial. Nemții spun că, de fapt, își măresc doar halele de depozitare.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 11 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Budai Deleanu (p), Mangalia (p), orele 9 – 17, Calea Martirilor (p), Mureș (p), orele 9 – 15; Pișchia (Baraj), Utvin, Altringen nr. 5, Poieni, Poieni Cheia, Poieni TV, Pietroasa TV, Foieni, orele 9 – 17.

Top