Stirile din ziua: 8 mai 2018

Informatica joacă finala campionatului la futsal!

Informatica joacă finala campionatului la futsal!

6-3, 1-0, 7-1 şi 5-3! Sunt rezultatele obţinute de prim-divizionara de futsal Informatica Timişoara în play-off-ul Ligii 1 de futsal. Adică o serie perfectă de rezultate, două victorii cu Iaşi şi două cu Deva. Probabil nici cei mai fanatici susţinători ai echipei nu se gândeau la un traseu perfect, dar jucătorii au depăşit aşteptările.

Bezna din Timișoara, din cauza Consiliului Concurenței. Robu: Aveți dreptate să vă fie frică pe străzi, dar nu avem soluții

E beznă pe străzile Timișoarei, pentru că nu are cine să… schimbe becurile! Consiliul Concurenței nu a avizat încă întreținerea iluminatului public de către STPT, așa că, în acest moment, nu intervine nimeni pe străzi. Între timp, timișorenii se plâng de întunericul în care se scaldă cartiere întregi.

Vaporașele așteaptă un țignal de la guvern. Regia care va administra navigația pe Bega a primit sediu de la PMT

Strict la mâna guvernului! CL Timișoara, întrunit, din nou, în ședință „de îndată”, a dat în comodat, pentru următorii 10 ani, un sediu pentru Regia Autonomă „Administrația Canalului Navigabil Bega” Timiș, care trebuie înființată printr-o hotărâre a executivului. De această structură depinde circulația vaporașelor.

De ce e mizerie în Timișoara: oamenii au aruncat ce nu le-a mai trebuit cu mult înainte de ziua programată pentru curățenie

Mizeria infernală de pe străzile din Timișoara este cauzată, în principal, de nesimțirea celor care aruncă gunoaiele pe unde îi taie capul. Primarul Nicolae Robu admite totuși că, în acest an, campania de curățenie de primăvară a început un pic prea târziu, însă spune că e ultima care s-a desfășurat după vechiul tipic.

Șantierele din Iosefin ar putea începe miercuri. Se așteaptă un aviz de la Poliția Rutieră

Sunt deja mai bine de două săptămâni de când a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la podurile Eroilor și Dragalina, dar șantierele nu au început. Lipsește un aviz de la Poliția Rutieră, având în vedere restricțiile de trafic care trebuie instituite în zonă.

calatorie in universul fantastic-sf-editura-tritonic-doua-bufnite

Călătorie în universul fantastic SF, lansări de carte la librăria La Două Bufnițe

Mâine, miercuri 9 mai 2018, ora 19:00, la librăria La Două Bufnițe, va avea loc o lansare de cărți mai specială. Cinci autori timișoreni de proză science-fiction și fantasy se vor reuni în cadrul evenimentului Călătorie în universul fantastic SF, găzduit cu multă amabilitate de către cea mai nouă și dinamică librărie locală. Alături de cunoscutul

continental

Continental Anvelope nu se va putea extinde la Pădurea Verde. 8.000 de timișoreni au votat pentru asta

Peste 8.000 de oameni au votat la sondajul inițiat de primarul Nicolae Robu contra ideii de extindere a fabricii de anvelope Continental. Asta înseamnă, potrivit edilului, că o astfel de solicitare nu va fi aprobată, cel puțin nu pe actualul amplasament. E drept că oficial ea nici n-a fost făcută.

Zmeie pe cerul Timișoarei. Artă, literatură și multă bucurie, la sfârșit de mai

Dacă ați înălțat zmeie în copilărie și vă este dor de acea senzație minunată de libertate, finalul lunii mai vă aduce surpriza de care aveați nevoie. A doua ediție a Festivalului Internaţional de Zmeie vă propune un concept cultural inedit ce îmbină arta şi literatura cu designul şi înălţarea zmeielor.

Șantierul de la Flora mai durează o lună. Șoferii vor avea însă parte de o surpriză

Va mai dura circa o lună până se va putea circula din nou normal pe Splaiul Tudor Vladimirescu, dar totul este spre o cauză bună. La finele lucrărilor care le scot acum peri albi șoferilor, strada va fi lărgită și vor apărea în premieră locuri de parcare.

Stomatim și Zilele Stomatologiei Bănățene, la CRAFT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 10-12 mai, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, cea de-a doua ediție a StomaTim Expo, eveniment dedicat produselor și echipamentelor tehnico-medicale stomatologice. În aceeași perioadă, în Sala Europa a CRAFT, va avea loc ediția a XXIII a congresului cu participare internațională „Zilele Stomatologiei Bănățene”,

Top