Stirile din ziua: 4 mai 2018

Cei mai frumoși câini, în mai multe concursuri la Timișoara

Cei mai frumoși câini, în mai multe concursuri la Timișoara

Dacă e început de mai, este neapărat expoziție chinologică la Timișoara. De fapt, sunt mai multe, iar concurenții sunt foarte numeroși și vin din mai multe țări. Veți putea admira și cei mai frumoși câini din rasa Cane Corso.

Robu vs. Grindeanu, faza pe gunoaie. Acuzat că minte, primarul Timișoarei invocă un act anulat în 2011 de CL

Războiul politic pe deșeuri continuă. Primarul Nicolae Robu spune că fostului premier Sorin Grindeanu ar trebui să-i fie rușine și ar trebui să-și vadă de ale lui, pentru că a semnat prelungirea contractului cu Retim. Ce uită actualul edil este că hotărârea respectivă a fost abrogată, iar prelungirea contractului poartă semnătura lui.

Se poate extinde Continental Cauciucuri? Robu vrea să știe părerea timișorenilor, cu sprijinul Facebook și al PNL

Încă n-a venit nicio solicitare oficială, dar primarul Nicolae Robu pregătește terenul: vrea să știe dacă timișorenii ar putea fi de acord cu extinderea, pe același amplasament, a fabricii Continental Cauciucuri. Face sondaj pe Facebook și trimite liberalii prin cartiere.

Editorial de Ino Ardelean

Dublul standard al liderilor PNL. De la „capul de porc” al Doinei Gradea, la „idioții” lui Nicolae Robu

PNL s-a sesizat, e drept ceva mai târziu decât USR și partidul lui Dacian Cioloș, dar totuși a reacționat la înregistrările cu șefa TVR, Doina Gradea, diseminate de Dragoș Pătraru. Prin vocea vicepreședintelui partidului, Gigel Știrbu, totodată președinte al Comisiei de cultură din Camera Deputaților, s-a solicitat demisia PDG-ului (Președinte Director General) TVR.

Din suflet de român: povești ascunse ale Timișoarei, în Curtea Franciscană

Pune-ți ia preferată sau ia-ți cerceii inspirați din motive tradiționale românești și vino să vezi lumea prin ochii unor pasionați de fotografie. Expoziția „Suflet de român”, organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, celebrează într-un mod inedit România 100 și Anul European al Patrimoniului Cultural.

Timișoara, Smart City-ul unde nu poți plăti biletul de autobuz decât ca în secolul trecut

Ce faci seara sau la sfârșit de săptămână, dacă vrei să mergi în oraș cu autobuzul și nu folosești zilnic transportul în comun, deci nu ai abonament sau portofel electronic? Evident, ai varianta să mergi fraudulos. Dar dacă vrei să respecți legea? La Timișoara e aproape imposibil să faci asta și nu sunt soluții nici pentru viitorul imediat.

Păstrează-ți echilibrul! Biciclete și role vs. alcool și droguri, la Timișoara

Vreți să vedeți cum se… vede lumea, sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise? Veniți duminică la marșul antidrog și veți putea testa niște ochelari speciali, care simulează aceste stări. Veți înțelege atunci cât de grav este să vă urcați la volan în cazul în care ați băut fie și un pahar în plus.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

aquatim

Apă rece oprită la Săcălaz

Aquatim anunță că vineri, 4 mai, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz, pe strada VI, pentru lucrări de mentenanță a rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se

Top