Stirile din ziua: 22 mai 2018

S-a săturat de „tăriceni”. Fostul senator Petru Ehegartner se întoarce în PNL

S-a săturat de „tăriceni”. Fostul senator Petru Ehegartner se întoarce în PNL

PNL Timiș a reușit să facă o achiziție de marcă, prin reîntoarcerea în partid a „fiului rătăcitor”, Petre Ehegartner. Acesta și-a semnat adeziunea la PNL, urmând ca ea să fie aprobată oficial în ședința BPJ, care va avea loc vineri.

Roxana Iliescu: Nu mai accept minciuni, nici măcar din partea lui Traian Băsescu

La o lună și jumătate de când și-a anunțat plecarea din PMP, dar fără a-și finaliza intenția, Roxana Iliescu a decis să facă totuși și pasul oficial. Ea își va depune miercuri demisia scrisă la filiala PMP Timiș, urmând să facă același lucru și la CJ, unde este încă vicepreședinte.

La 60 de ani de la absolvire. Foști studenți ai UPT care au prins războiul se întâlnesc la Timișoara

Foștii studenți care au absolvit acum 60 de ani Universitatea Politehnica din Timișoara se reunesc în urbea de pe Bega. O generaţie cu 133 de studenţi admişi la facultate în 1953 şi 84 de absolvenţi cu diplome de inginer de electrificări marchează 60 de ani de la absolvirea Facultăţii de Electrotehnică din Timişoara.

Avocații borfașilor. Trei deputați PSD de Timiș au inițiat o nouă lege în favoarea infractorilor

O nouă inițiativă legislativă care vine în apărarea infractorilor a fost adoptată tacit în Senat. Potrivit acesteia, șpaga luată pentru altcineva este dezincriminată. Printre dei 16 parlamentari PSD care au inițiat legea se numără nu mai puțin de trei aleși din Timiș: Adrian Pau, Matei Suciu și Bianca Gavriliță.

Vreți sau nu penali în funcții publice? După scandalul cu USR, Robu își întreabă prietenii de pe Facebook!

Primarul Timișoarei continuă să uimească. Cu noaptea în cap, marți dimineață, el a lansat încă un sondaj pe Facebook care are ca temă ideea de… fără penali în funcții publice! Da, este exact tema campaniei pe care strânge semnături USR, ai cărei reprezentanți au primit avertismente de la Poliția Locală!

De-a Arhitectura: cum văd copiii orașele viitorului. Expoziție de neratat pentru autorități

Copiii spun lucrurilor pe nume, sunt sinceri și nu știu să se ascundă. Așa că expoziția care va avea loc marți, în 22 mai, la Timișoara, este de neratat, atât pentru vizitatorul de rând cât și pentru autorități. Machetele orașelor imaginate de elevii înscriși în programele „De-a arhitectura” vor fi dezvăluite publicului.

centura

Contestația la Centura de Sud a fost respinsă. E însă greu de crezut că vom avea șantier din 2018

Tribunalul București a respins, la finele săptămânii trecute, contestația la licitația pentru Centura de Sud a Timișoarei. A fost al cincilea termen, iar sentința nu este definitivă. E însă aproape imposibil ca șantierul să înceapă în acest an.

Festivalul Etniilor, la Muzeul Satului Bănățean. Aromânii dau tonul, cu Stelu Enache și formația sa

Cele mai frumoase costume populare din Banat și cele mai colorate tradiții. Asta vă așteaptă la început de iunie la Muzeul Satului Bănățean, unde are loc o nouă ediție de Festivalul Etniilor. Aromânii sunt cei care nășesc evenimentul, iar solistul Stelu Enache și formația sa vor susține un recital în premieră.

Top