Stirile din ziua: 1 mai 2018

rugby

Timișoara învinge Universitatea Cluj și visează la o semifinală pe teren propriu

Timișoara învinge Universitatea Cluj și visează la o semifinală pe teren propriu

După victoria superbă de vineri din meciul cu Dinamo (52-7), bănăţenii au dublat acele puncte, cu încă un succes pe teren propriu, în Ronaţ, de această dată în faţa Clujului. Bănăţenii s-au impus clar cu 47-19, după o primă repriză perfectă, 33-0.

Un sfert de milion de euro pentru gazon. Primăria face licitatie pentru Baza „Adrian Stoicov” și stadionul Rășcanu

Primăria Timișoara caută firmă care să se priceapă la… gazon. Nu orice fel de gazon, ci acela de pe Baza Sportivă „Adrian Stoicov”, respectiv stadionul de rugby „Gheorghe Rășcanu”. Contractul scos la licitație va fi valabil un an și are la dispoziție o sumă frumușică.

Robu: Sunt mândru de cum arată Piața Libertății, ea nu a fost gândită ca piață-pădure

Copacii ornați cu flori în Piața Libertății pe durata Timfloralis au răscolit unele sensibilități ale timișorenilor care încă visează la arbori în această zonă a Timișoarei. Primaril Nicolae Robu spune însă că aspectul pieței nu face decât să onoreze înaintașii, care au gândit piața ca una de paradă.

Atelier de… caractere, la Timisoara

La Timișoara va avea loc un… atelier de caractere. Atelierul se va desfășura la Școala Gimnazială Sfântul Antim Ivireanul din urbea de pe Bega, iar organizatorii își propun ca prin joc și veselie să învețe copiii cum să relaționeze mai bine unii cu ceilalți.

COLTERM

Penalitățile de 20-30 milioane de lei pe an omoară Colterm. Robu vrea renegociere cu partenerii

Colterm este pe un mic plus și, dacă s-ar reuși renegocierea penalităților aferente datoriilor istorice, societatea de termoficare ar fi aproape salvată. Este ceea ce crede primarul Nicolae Robu,care speră că și alții gândesc dincolo de valoarea propriu-zisă a banului. Între timp, Colterm a plătit, într-un an, jumătate din suma datorată furnizorului de cărbune.

1 Mai, la Timișoara: cu PSD, la Muzeul Satului, sau cu sufertașul, în trei parcuri

1 Mai nu prea „merge” fără mici și bere, așa că, dacă n-ați plecat pe undeva pe la picnic, puteți da o raită pe la Muzeul Satului. PSD sărbătorește Ziua Internațională a Muncii și dă muzica! Dacă vreți să faceți grătare, țineți cont că acest lucru nu este permis în parcurile din Timișoara, dar puteți merge la picnic în trei locuri. Cu mâncare de acasă.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

Top