Stirile din ziua: 29 mai 2018

Acadele, baloane și surprize, de Ziua Copilului, la Iulius Mall

Acadele, baloane și surprize, de Ziua Copilului, la Iulius Mall

Baloane, acadele, photocorner pentru fotografii hazlii, teatru de păpuşi, facepainting, concurs de dans, 1.000 de premii şi multă veselie – acestea sunt surprizele de care vor avea parte copiii, de ziua lor, la Iulius Mall Timişoara.

Cetatea Timișoarei ar putea fi premiată la Londra. Pentru cum a revenit la viață după reabilitare

Pe 22 iunie, Timișoara ar putea primi, la Londra, un premiu pentru felul în care a fost reabilitat centrul istoric. Acest proiect a fost nominalizat la Premiile Emerging Europe, fiind singurul din România. De această dată, nu este vorba, spun reprezentanții PMT, de un premiu plătit.

înot

Vreți complex sportiv în Calea Lipovei? Primăria Timișoara face dezbatere publică pe SF

Promise de câțiva ani, complexurile sportive de cartier sunt, în cel mai bun caz, în faza de planșetă. Cel mai avansat este cel din Calea Lipovei, care are un studiu de fezabilitate nou-nouț ce trebuie votat în plenul CL. Înainte însă, el va trece printr-o dezbatere publică.

Aplicație pentru transportul în comun. Călătoria cu STPT poate fi plătită și cu telefonul mobil

Nu cu SMS, așa cum se promite de ceva vreme, dar tot cu telefonul mobil. O călătorie cu transportul în comun va putea fi plătită și electronic, cu o condiție: să aveți instalată pe telefon o aplicație. STPT a încheiat un parteneriat cu o firmă privată.

Timișoara Saracens, campioana României, ar avea nevoie de un buget dublu ca să facă față în Europa

Cea mai de succes echipă bănăţeană din ultimul deceniu este fără îndoială Timişoara Saracens. Echipa de rugby a comunităţii a adus în aceşti ani 10 trofee pe Bega, iar sâmbătă a cucerit cel de-al cincilea titlu în Superligă. Interesant este că bănăţenii au câştigat toate partidele cu trofee pe masă.

Pasajul Popa Șapcă, inaugurat cu Mercedes, diplome și șampanie / VIDEO

Strada Popa Șapcă, împreună cu pasajul și amenajarea de pe Demetriade, au fost redeschise în sfârșit traficului. Cu suflători, șampanie, diplome și un discurs de trei sferturi de ceas. Se întâmplă după doi ani de șantier și cu o controversă legată de infrastructura de biciclete. Totul a costat peste 6 milioane de euro.

Editorial de Ino Ardelean

A fost odată CMPDTP… Sau încă o mare „realizare” a primarului Robu

Cu o etapă înainte de final, ACS Poli este ca și retrogradată în Liga a II-a. Dincolo de tot felul de promisiuni, SF-uri, metrouri, fântâni zburătoare, stadioane suspendate, retrogradarea CMPDTP (cea mai Poli dintre toate toate Poli) este o „realizare” cât se poate de concretă a CMPDTP (cel mai primar dintre toți primarii), evident este vorba de Nicolae Robu.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 29 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Budai Deleanu (p), Mangalia (p), J. Preyer (p), orele 9 – 17; Giarmata (p), Lugoj – str. Timișorii Bl. C1-C6, D1-D6, Belinț, Rădmănești, Balinț, Poieni, Poieni Cheia, Poieni TV, Pietroasa TV, orele 9 – 17; Lugoj – str. Rosada, Primăverii (p),

Top