Stirile din ziua: 30 mai 2018

Protest in Piata Victoriei: CCR, sluga PSD!

Protest in Piata Victoriei: CCR, sluga PSD!

Decizia Curții Constituționale, care i-a dat dreptate ministrului Justiției, Tudorel Toader, în conflictul cu președintele Klaus Iohannis a scos din nou oamenii în stradă. Prostestarii spun că este un atac la independența Justiției, care devine, din nou, subordonată politicului.

ședințe

Continuă joaca de-a demisia la CJ Timiș. Roxana Iliescu e în concediu,UNPR e gata să negocieze pentru postul ei

Roxana Iliescu e în concediu de odihnă și nu și-a depus demisia din funcția de vicepreședinte al CJ Timiș. Călin Dobra așteaptă să vadă când și dacă se vacantează postul ocupat de reprezentanta PMP, în timp ce Titu Bojin anunță că UNPR este interesat de funcția de vicepreședinte.

Vrei să slăbești repede și frumos? HIFU Body Slimming Machine este cea mai bună soluție

Grăsimea localizată, celulita și pielea lăsată sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să te gândești serios să apelezi la un tratament specializat. Există acum un aparat care te ajută să scapi de aceste probleme și să te bucuri de noul tău contur corporal.

CNAIR, obligată să spună ce face pe Dealul Liliecilor de pe A1. Cătălin Drulă a bătut „drumarii” în instanță

CNAIR va trebui să-i prezinte deputatului de Timiș Cătălin Drulă (USR) mai multe documente legate de proiectul tehnic al autostrăzii Lugoj – Deva. Drulă voia să știe detalii referitoare la Lotul 4, mai exact dealul de la Șoimuș.

Operă abstractă pe Podul Traian. Primăria spune că n-are autorizație, dar ea face parte dintr-un proiect artistic

Dacă ați văzut în ultimele zile și v-ați mirat de obiectul fixat în șuruburi la capătul dinspre catedrală al Podului Traian, să știți că aceleași sentimente i-au încercat și pe reprezentanții Primăriei Timișoara. Aceștia au ajuns la concluzia că nu are autorizație și va fi demontat. El face parte însă dintr-un proiect artistic al sculptorului Bogdan Rața.

Sentințe finale în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Capul „peștilor” a dispărut din nou

Capul unei rețele de proxenetism care furniza fete, multe dintre ele minore, pentru VIP-urile din Timișoara a dispărut la o zi de la anunțarea sentinței definitive. Paul Mânzu este căutat din nou de polițiști, după ce se făcuse nevăzut și acum trei ani, imediat după deschiderea dosarului.

Calin Dobra si Nicolae Robu

Discuții despre Polivalentă, dar dacă nu e în Timișoara, Robu nu vrea să audă de ea

Sala Polivalentă cu 16.000 de locuri nu are finanțare, dar este aprig disputată între Primăria Timișoara și CJ Timiș. Călin Dobra, președintele CJ, l-a invitat pe primarul Nicolae Robu să meargă împreună la CNI pentru a tranșa problema. Robu are o condiție esențială.

Timișorenii vor un oraș modern, nu un primar care să mearga cu tramvaiul. Robu laudă sistemul de plată prin telefon

O companie privată a anunțat încă de marți că are un parteneriat cu STPT, pentru plata cu telefonul mobil a călătoriiilor, miercuri a venit și rândul primarului Nicolae Robu să prezinte sistemul. Edilul recunoaște că nu folostește transportul în comun, pentru că deplasarea prin oraș ar dura prea mult, dar îi îndeamnă pe timișoreni să folosească noul sistem de plată.

Iohannis ar putea fi obligat s-o revoce pe Kovesi. Curtea Constituțională dă dreptate lui Tudorel Toader în disputa Guvern – Președinție

Curtea Constituţională a României a constatat miercuri, cu majoritate de voturi, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Guvern în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Și-a văzut prietenele murind și a tăcut. Un tânăr de 18 ani a condus mașina care a plonjat în lacul Ghioroc

Tânărul de 18 ani care a scăpat din plonjonul mortal în lacul Ghioroc este cel care a produs tragedia în urma căreia au murit două fete! El a fost reținut miercuri de polițiști, după ce anchetatorii au demonstrat că el s-ar fi aflat la volanul mașinii.

michelangelo

Restricții de trafic în centrul Timișoarei. Liberty Marathon în weekend.

Organizat de Universitatea de Vest, maratonul Timișoarei are loc pe 2 iunie, sub sloganul Running Starts Inside. Traseul, complet închis și izolat de traficul pietonilor și vehiculelor, se desfășoară pe o buclă cu lungimea de 4.2 km ce pornește din inima orașului. Restricțiile vor fi valabile între orele 8 și 16.

penitenciarul timișoara

Viitorul lui Gheorghe Hagi și Universitatea Cluj se întăresc cu juniori de la CNP Timișoara

Hulit de unii oameni de fotbal din România, Centrul Naţional de Pregătire Timişoara a ajuns să „exporte” fotbalişti talentaţi inclusiv în tabăra contestatarilor. Anul trecut, de la aceaşi echipă aflată sub egida Federaţiei Române de Fotbal au plecat doi juniori extrem de taletaţi la olandezii de la Groningen.

Nicu Bitea (PNL) află la toamnă dacă a fost dat afară ilegal de la STPT. Până atunci ar putea fi membru plin în CA

Concediat de la STPT în luna februarie, după numai câteva săptămâni, consilierul județean PNL Nicolae Bitea a dat în judecată societatea de transport. Procesul a început însă cu o amânare, iar următorul termen este în luna septembrie. Bitea este, de săptămâna trecută, membru în CA interimar al SPTP, iar în câteva zile ar putea deveni membru „plin”.

Top