Stirile din ziua: 17 mai 2018

Ziua Colegiului Național C.D. Loga. Absolvenți de ieri și de azi se întâlnesc la școală

Ziua Colegiului Național C.D. Loga. Absolvenți de ieri și de azi se întâlnesc la școală

Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara este în sărbătoare. Vineri, absolvenți ai acestei școli din toate colțurile și de diferite promoții se vor reuni la ziua colegiului.

Palatul Apelor, deschis în sfârșit, după 8 ani de șantier. Cu tăiere de panglică, dubași și mulți PSD-iști / FOTO

Casa Societății Timiș-Bega, așa cum se numea inițial, la început de secol XX, actualul Palat al Apelor, a redevenit oficial sediul Administrației Bazinale de Apă Banat. Clădirea a fost inaugurată cu sobor de preoți, dubași, PSD-iști din Timiș și nu numai, dar și cu primarul Nicolae Robu.

poduri

A pus carul înaintea boilor! Ministrul Apelor: Primăria Timișoara e de vină pentru situația vaporașelor

Problema vaporașelor se rezolvă săptămâna viitoare, după ce Ministerul Justiției pune la punct ultimele detalii din proiectul de înființare a regiei care va gestiona navigația pe Bega. Asta susține ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care spune, cu subiect și predicat, că Primăria Timișoara a cumpărat vaporașele, deși știa că nu are cadru legal pentru circulația lor.

Se face lumină? STPT poate întreține iluminatul public din Timișoara, dar nu timp de 15 ani

S-ar putea aprinde din nou becurile, în câteva săptămâni, pe străzile Timișoarei. Consiliul Concurenței a cerut unele modificări ale studiului de oportunitate referitor la preluarea de către STPT a întreţinerii iluminatului public. Acestea s-au făcut și trebuie votate în plenul de vineri.

blv. sudului

SF pentru extinderea de pe Bd. Sudului, a doua oară în plenul CL Timișoara. 9 milioane de euro, suma reactualizată

La nouă ani de când a făcut, studiul de fezabilitate pentru extinderea Bd. Sudului ajunge din nou în plenul CL Timișoara, pentru reactualizare. Suma estimată pentru lucrare: aproape 9 milioane de de euro. Nu se știe când ar putea începe șantierul, dar el va porni de la Bd. Bulbuca / Rebreanu.

Bajaga, Cargo și multă distracție la Dudeștii Vechi. Începe Embargo Fest

Dacă vi s-a făcut de-un… embargo, cam ca în anii ’90, trageți o fugă, în weekend, până la Dudeștii Vechi. E vremea pentru un festival cu de toate, iar dansurile populare vor face casă bună cu rockul. Embargo Fest e la prima ediție și se anunță o experiență interesantă.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe joi, 17 mai, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde la PT Madgearu. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Filaret Barbu, Mihai Viteazul, Tudor Vladimirescu, V. Madgearu.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 17 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Moșniței, Bd. Industriilor (p), Mureș (p), Tosca (p), Rapsodiei (p), N. Stănescu (p), A. Briand (p), Remus, Virgil Madgearu, Filaret Barbu, Gh.Doja (p), Bd. Liviu Rebreanu nr. 2/5, orele 9 – 17; Sânnicolau Mare – str. Axente Sever, C-tin Brâncoveanu, Grivița,

Top