Bani pentru tinerii cercetători la Universitatea Politehnica. Sunt de dat 170.000 de euro!

Tinerii cercetători pot beneficia de fonduri și în 2018, dacă își înscriu proiectul într-o competiție de granturi naționale. Universitatea Politehnica Timișoara a lansat, anul trecut, în premieră națională, o competiție internă de proiecte de cercetare-dezvoltare, prin care s-a oferit finanțare de peste 650.000 de lei pentru tinerii cercetători, o parte din sumă fiind asigurată de companii din mediul privat. În 2018, ideea a fost extinsă la nivelul tuturor universităților membre ale ARUT (Alianța Română a Universităților Tehnice).

La reuniunea ARUT de la Timișoara, de la începutul lunii mai, a fost aprobat pachetul de informații privind competiția de granturi naționale de cercetare. Concursul destinat tinerilor, cadre didactice și cercetători din cele cinci universități tehnice, are un buget alocat de aproape 600.000 de euro. Propunerile de proiecte se pot depune până în 20 iunie 2018. Durata unui proiect este de 14 luni. Se estimează că semnarea contractelor de finanțare se va realiza la 1 octombrie 2018.

Bugetul susținut de Universitatea Politehnica Timișoara în cadrul competiției reprezintă echivalentul în lei a 170.000 euro, asigurat integral din venituri proprii. Bugetul alocat sub formă de grant unui proiect este în valoare maximă de 45.000 – 46.000 lei fiecare (echivalentul a 10.000 euro). Propunerile de proiecte primite sunt verificate de personalul echipei de management desemnată de fiecare Universitate din cadrul ARUT.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Timisoara 2021

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Afișul care îndemna timișorenii să meargă la referendum, dacă nu vor să le adopte „doi bărbați” copiii, a dispărut. Dar numai după ce primarul Nicolae Robu a vorbit cu reprezentanții asociației de proprietari din blocul pe care trona afișul. Poliția Locală a adoptat politica struțului în acest caz.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Afișul pro-referendum din centrul Timișoarei a fost dat jos. Dar nu la intervenția Poliției Locale, ci a primarului
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com