Curs de inspector de securitate în muncă, la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează o nouă sesiune a cursului de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă (cod COR: 325723).

Cursul are loc în perioada 25 iunie – 13 iulie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din d.Eroilor de la Tisa nr. 22. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Programul se adresează specialiștilor din orice instituție, societate comercială sau instituție bugetară ce urmărește organizarea, coordonarea și monitorizarea activității de asigurare a securității și sănătății în muncă, în conformitate cu normele generale de protecție a muncii. Cursul vizează dezvoltarea profesională, aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență și aplicarea normelor de protecție a mediului. Pentru nivel de bază, condițiile de acces sunt studii în învățământul liceal filieră teoretică în profil real sau filieră tehnologică în profil tehnic. Pentru nivel mediu, condițiile de acces sunt studii în învățământul postliceal în profil tehnic. Diplomele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvire. Taxă de participare: 650 lei (nivel de bază/40 de ore) și 900 lei (nivel mediu/80 de ore). Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere. Informații suplimentare și înscrieri, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110 sau la numărul de telefon 0256-294,922, e-mail, Cecilia Mateș, consultant cameral.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

telefon

Telefonul fără fir din casă vă poate lăsa fără semnal la mobil. La fel, o jucărie cu telecomandă

Telefoanele fixe fără fir, jucăriile cu telecomandă sau dispozitivele de supraveghere pentru bebeluși vă pot lăsa fără semnal la... telefonul mobil. De aceea, trebuie să vă uitați dacă acestea corespund normelor europene. Dacă nu, ar fi indicat să le scoateți din uz.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Telefonul fără fir din casă vă poate lăsa fără semnal la mobil. La fel, o jucărie cu telecomandă

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top