Robu: Cu mine ca primar, Timișoara este un oraș foarte sigur, s-a terminat cu parangheliile și turnulețele

Un oraș extrem de sigur, unde romii nu mai pun mâna pe imobile, nu mai sunt paranghelii și nimeni nu-și mai face turnulețe la casă. E Timișoara anului 2018, iar toate schimbările pozitive s-au întâmplat de când este Nicolae Robu primar. Edilul are o nouă postare pe Facebook și cheamă în vizită oameni de pretutindeni.

Un „menestrel” modern, care cânta miercuri seară, în jurul orei 23, la colțul străzii Alba Iulia, înspre Piața Libertății, a fost sursa de inspirație pentru o nouă postare pe Facebook, dar și pentru o nouă laudă a primarului Nicolae Robu. Acesta a atașat un filmuleț nocturn și a avut un mesaj pentru „ticăloși” și o invitație pentru lumea largă.

„Cât de ticălos trebuie să fie cineva ca să poată crea unui asemenea oraș imaginea de «oraș sub teroarea grupurilor mafiote»! Același cineva care, cu câțiva ani în urmă, i-a creat o altă imagine la fel de nedreaptă, la fel de fără nicio legătură cu realitatea, aceea de «oraș sub teroarea clanurilor țigănești!»

Realitatea Timișoarei este următoarea:
1. cu mine ca Primar, pe străzile Timișoarei este securitate de invidiat de către orice oraș mare, nu numai din România, ci din lume, oricine putându-se plimba în liniște, la orice oră! Și este o plăcere -iar pt mine una din cele mai mari satisfacții- să vezi zilnic, de la terminarea programului de lucru -în Timișoara, se muncește, șomajul este zero, prosperitatea se obține prin muncă!-, până târziu în noapte, sute, de obicei chiar mii de oameni, majoritatea, evident, tineri, plimbându-se, stând pe bănci, pe iarbă, pe piatră, stând la terase, etc., etc., fără nicio grijă

2. cu mine ca Primar, niciun clan n-a mai acaparat nimic, absolut nimic, dimpotrivă, am recuperat în instanță trei clădiri spitalicești pierdute pe vremea predecesorilor

3. cu mine ca Primar, s-a terminat cu parangheliile care paralizau orașul

4. cu mine ca Primar, s-a terminat cu construcția de clădiri cu turnulețe

Deci, haideți în Timișoara, oameni buni, haideți în viitoarea capitală europeană a culturii, în cel mai dinamic oraș din România, în orașul cu cea mai mare creștere a turismului, în orașul desemnat «the best destination». în orașul cu cel mai mare export după capitală, în cel mai puternic pol IT din România, în orașul laureat cu premiul de excelență pt urbanism, în orașul nominalizat pt premiere la Londra pt cea mai reușită reabilitare de centru istoric din Europa Centrală și de Est, în orașul…, etc., etc., ca simpli vizitatori, ca investitori, ca noi cetățeni! Vă veți lămuri de toate, la fața locului!”, sună postarea lui Nicolae Robu.

IATĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TIMIȘOARA ANULUI 2018, ÎNTR-O SEARĂ DE MIERCURI (6 IUNIE), ÎN JURUL OREI 23.00!

Și-atunci, întrebarea: CÂT DE TICĂLOS TREBUIE SĂ FIE CINEVA, ca să poată crea unui asemenea oraș imaginea de “oraș sub teroarea grupurilor mafiote”! Același cineva care, cu câțiva ani în urmă, i-a creat o altă imagine la fel de nedreaptă, la fel de fără nicio legătură cu realitatea, aceea de “oraș sub teroarea clanurilor țigănești!”

Realitatea Timișoarei este următoarea:
1. cu mine ca Primar, pe străzile Timișoarei este securitate de invidiat de către orice oraș mare, nu numai din România, ci din lume, oricine putându-se plimba în liniște, la orice oră! Și este o plăcere -iar pt mine una din cele mai mari satisfacții- să vezi zilnic, de la terminarea programului de lucru -în Timișoara, se muncește, ȘOMAJUL ESTE ZERO, prosperitatea se obține PRIN MUNCĂ!-, până târziu în noapte, sute, de obicei chiar mii de oameni, majoritatea, evident, tineri, plimbându-se, stând pe bănci, pe iarbă, pe piatră, stând la terase, etc., etc., fără nicio grijă
2. cu mine ca Primar, niciun clan n-a mai acaparat nimic, absolut nimic, dimpotrivă, am recuparat în instanță trei clădiri spitalicești pierdute pe vremea predecesorilor
3. cu mine ca Primar, s-a terminat cu parangheliile care paralizau orașul
4. cu mine ca Primar, s-a terminat cu construcția de clădiri cu turnulețe

Deci, haideți în Timișoara, oameni buni, haideți în viitoarea capitală europeană a culturii, în cel mai dinamic oraș din România, în orașul cu cea mai mare creștere a turismului, în orașul desemnat “the best destination”, în orașul cu cel mai mare export după capitală, în cel mai puternic pol IT din România, în orașul laureat cu premiul de excelență pt urbanism, în orașul nominalizat pt premiere la Londra pt cea mai reușită reabilitare de centru istoric din Europa Centrală și de Est, în orașul…, etc., etc., ca simpli vizitatori, ca investitori, ca noi cetățeni! Vă veți lămuri de toate, la fața locului!

Dați, vă rog, Share / Distribuie

Posted by Nicolae Robu on Thursday, June 7, 2018

Comentariile care o însoțesc îi dau dreptate edilului, dar numai în ceea ce privește centrul orașului. „Din păcate, Timișoara e frumoasă în centru… dar când depășești granița centrului, te izbește în plin o lume total necivilizată care din păcate ne conduce și, la cum se înmulțesc, în curând ne va reprezenta. Trist, dar adevărat”, a scris o timișoreancă. „Stimate domn primar, despre care creștere în turism vorbiți, în conditiile în care capitolul legătură RATT cu aeroportul este dezamăgitor? În marile orașe europene, legătura dintre gară, autogară, aeroport și centrul orașului sunt puse la punct dacă se vrea turism…Așa, 3-4 curse de weekend cu e4b ul acela…”, a notat un altul. Cel mai amuzant comentariu este al unei alte prietene virtuale a edilului și este făcut exact la subiect. Adică, la povestea „menestrelului” urban care l-a încântat atât de tare pe Robu. „Ați văzut și in jurul orei 24 când 2 polițiști au oprit muzica ca să îl întrebe pe domnul care cânta dacă are autorizație ? Mă întreb oare, cei 2 polițiști nu aveau altceva mai bun de făcut?”, a scris femeia. Postarea edilului a adunat într-o oră spre 200 de like-uri, dar și vreo 30 de share-uri.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

vest a spus: (iunie 7th, 2018 at 12:39 )

Lae, cu parangheliile romanilor cum ramane?

leo di taio a spus: (iunie 7th, 2018 at 13:13 )

OARE BOCSIGUS E NORMAL???

anteconbega a spus: (iunie 7th, 2018 at 13:43 )

Ciuhandu a avut curajul să aplice hotărârlie judecătoreşti, ba chiar a şi dărâmat coşmelii ţigăneşti din beton făcute după bunul plac al şatrei de „ţigani de mătase”, serviţi promt de gaşca de arhitecţi elitişti de mare ţinută morală… Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură! Edilul dacă nu-i fudul nu-i edil destul! Bietul Cănit, i-au murit lăudătorii! De şase ani freacă cârma municipiului şi nici măcar o şoseluţă de centurică nu a fost în stare să facă! El aşteaptă după Dobra să i-o facă acesta! Păi, bre, Lae Bucălaie, Dobra-i lugojan, i se rupe lui de Timişoara, căci Lugojul are centură, n’aşa?!

Sirius a spus: (iunie 7th, 2018 at 14:06 )

punctul 1. Fals (sau doar la centru se referea edilul?) Localii pe vremea lui Ciuhandu erau vazuti prin cartiere: Dacia, Bucovina sau Aradului (doar 3 exemple). In ultimii 2-3 ani nu am vazut niciun local in zonele respective.

punctul 2. Partial adevarat. Dar a ajuns cineva in spatele gratilor? Ma refer la functionari, magistrati, etc care au favorizat instrainarea cladirilor.

punctul 3. Penibil. Din cate stiu eu exista institutii abilitate care ar trebui sa se ocupe de parangheliile ilegale: Politia si Jandarmerie. Ca ele si-au facut bine sau mai putin bine treaba e partea a doua, dar sa-ti asumi tu victoria ”civilizatiei” asupra tigoinerilor e deja next level.

punctul 4. Partial adevarat. Sau mai bine zis s-au emancipat ei.

observator a spus: (iunie 7th, 2018 at 15:07 )

Nea Robu, mai citește mătăluță revista Forbes – sper că nu este hateră – și vei constata că după București, al doilea loc pentru investitori îl constituie Oradea. Iar în ceea ce privește IT-ul, Clujul ne surclasează. Nu mai minți poporul că se va supăra cât de curând și nu te va vota în 2020.

Titi a spus: (iunie 7th, 2018 at 23:42 )

Da da mare mincinos Robu….

@anteconbega a spus: (iunie 8th, 2018 at 08:48 )

Ciuhandu a fost, timp de ani de zile , pe perioada mandatelor sale , cancerul Timisoarei .,
Un fel de Viorel Lis al Timisoarei , un pic mai cerebral , dar la fel de tuciuriu .
In comparatie cu el , Lae e Rudy Giuliani 😉

Gigi a spus: (iunie 8th, 2018 at 08:59 )

Rudy Giuliani de Gataia!

anteconbega a spus: (iunie 8th, 2018 at 10:02 )

Şi de Jebel, domnule Gigi! Pentru @anteconbega: Matale eşti, probabil, din rasa englezească a Marelui Alb, robust, prolific şi performant, nu un tuciuriu cu studii superioare. Universitarul Gheorge Ciuhandu l-a avut ca tată pe profesorul universitar chimist Ciuhandu, absolvent de Cluj, reprezentantul celor de la „Bayer” în Banat în perioada interbelică, iar bunicul fostului primar, teologul Gh. Ciuhandu a fost preot, asesor, doctor în ştiinţe teologice, participant la Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia, membru de onoare al Academiei Române. Eu zic că e destul, prostovane!

@anteconbega a spus: (iunie 8th, 2018 at 12:36 )

De ce imi aduci jigniri gratuite ?Doar pt ca am alta opinie , diferita de a ta ?
Daca eu ti-asi spune ca mama ta e scroafa si prostovan e tatal tau care nu te-a educat , ar fi OK?
Daca doresti sa folosesc un limbaj de mahala , crede-ma ca pot .

anteconbega a spus: (iunie 9th, 2018 at 14:37 )

Eu nu mi-am permis să-ţi fac mama scroafă şi nici tatăl prostovan, pentru că vorba ceea latinească: Mater semper certa est, pater semper incertus est, aşa că nu ştiu de unde deviaţia dumitale către ţigănisme tuciurii. Faptul că îl tratezi pe Gheorghe Ciuhandu drept „cancer” şi „tuciuriu”, un timişorean cu o familie pe linie paternă de toată isprava, asta dovedeşte că eşti mai mult decât prostovan. Eşti de-a dreptul ticălos! Dacă eşti atât de fălos în prostovănia ta funciară, fă-ne praf şi aspiră-ne cu aspiratorul: dă-ţi numele, subliniază meritele tatălui tău adevărat, ale bunicului, ce au făcut ei pentru ţară, ce ai făcut tu pentru oraş. Din ura ta malignă mai mult ca sigur că ai făcut rahatul praf. Bici nu l-ai făcut, necăjitule…

@anteconbega a spus: (iunie 9th, 2018 at 20:33 )

Incercarile tale de a epata nu ma impresioneaza deloc.Sustin in continuare ca Ciuhandu , ca primar , timp de 4 mandate a fost ca un cancer pt Timisoara .Iar atacurile tale directe , la adresa mea , imi arata frustrarea in care traiesit .Psihologic vorbind cred ca esti un caz patologic , un copil abuzat in copilarie de in tata betiv , care te-a abandonat .Si pt ca nu ai putut sa satisfaci niciodata o femeie ai devenit homosexual .Sunt convins ca azi ai fost in Bucuresti, imbracat corespunzator, la ‘GAY-PARADE” (LGBT) pt ca simti nevoia de iubirea de care nu ai avut parte in copilarie .
As putea si eu sa te fac prostovan , ticalos sau necajit , dar nu o fac pt ca mi-e mila de tine .

anteconbega a spus: (iunie 10th, 2018 at 08:54 )

@anteconbega: Eşti un vis! Mă uimeşti, mă impresionezi! Dr. Sandu Factor avea o vorbă: „În faţa prostiei rămân interzis!” Ai o aversiune bolşevică faţă de dr. ing. Gheorghe Ciuhandu şi asta datorită pensiei tale speciale! Ai o idee frixă cu Ciuhandu, dar fără argumente! Monomania e o formă de nebunie parțială manifestată printr-o preocupare patologică unică într-o minte altfel sănătoasă. Iar textul scremut de matale dă dovadă de o frenezie mentală demnă de un fost activist PCR, dar cu pretenţii de psihlog de Ferentari. Până şi Elton John râde de matale, bulibaşo! Pantelimonul petrece! Vrei prosperitate sau securitate, Codrine?

@anteconbega a spus: (iunie 10th, 2018 at 10:49 )

Epatezi in continuare pe fondul unei boli mentale cronice.
In mintea ta e totul varza , un ghiveci cu referiri la PCR , pensii speciale , securisti , doctori , bolsevism , Elton John , Pantelimon,sau bulibase .

E clar, suferi de psihoza maniaco-depresiva , sau tulbulare afectiva bipolara , cum se numeste boala mai nou .Ti-am mai spus , mi-e mila de tine , dar daca respecti medicamentatia prescrisa , boala chiar poate fi tinuta sub control .
Acum inteleg de ce l-ai trimis pe Lae Robu la Jebel , acolo e locul unde tu te simti mai bine…

anteconbega a spus: (iunie 10th, 2018 at 16:19 )

Distinse bolânzel, atenţie la limba română, scumpe başbuzuc de Ferentari. Citez din adâncul monomaniei matale: „Pantelimon, sau bulibaşe”. Ce caută, agramatule virgin, virgula între nenea Pantelimon şi conjuncţia sau? Bleahh! Îţi descriu, în continuare, ceea ce te caracterizează, puradelule: „Nebunia parțială, ale cărei variații au o lungă istorie în jurisprudență, se afla în contrast cu noțiunea tradițională de nebunie totală, exemplificată prin diagnosticul de manie, ca o condiție globală care afecta toate aspectele înțelegerii și care reflecta ideea că mintea sau sufletul era o entitate indivizibilă.” Ştiai, necăjitule, că albumul trupei Deerhunter (lansat pe 7 mai 2013) se cheamă „Monomania”? Ascultă-l şi linişteşte-te1 Râd vecinii de blog de matale, prazule! Pusi de la Archuleta!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

aeroportul-timisoara-stuttgard

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

Naționala U19 se pregătește de ”Elită” în Turcia. Trei jucătoare de la Fortuna, în lot

Selecționata feminină Under 19 a României se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire în Turcia, pentru a pune la punct toate detaliile înaintea jocurilor de la Turul de Elită, ultima fază înainte de EURO WU19 din această vară. Trei jucătoare de la Fortuna becicherecu Mic au fost chemate la lot de un selecţioner...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Naționala U19 se pregătește de ”Elită” în Turcia. Trei jucătoare de la Fortuna, în lot
Iulius Town

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

blocuri reabilitate

Timişoara pe locul trei la nivel naţional la chiria apartamentelor. Un apartament de două camere, 350 de euro

Piața închirierilor de apartamente a fost, în ultimul trimestru din 2019, una destul de dinamică pentru final de an. Timişoara rămâne, ca şi preţuri, pe locul 3 la nivel naţional, pe primele două fiind la egalitate Bucureştiul şi Clujul, fiind unul dintre marile oraşe unde chiriile solicitate au rămas relativ constante. În București, chiria medie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara pe locul trei la nivel naţional la chiria apartamentelor. Un apartament de două camere, 350 de euro

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Piața închirierilor de apartamente a fost, în ultimul trimestru din 2019, una destul de dinamică pentru final de an. Timişoara rămâne, ca şi preţuri, pe locul 3 la nivel naţional, pe primele două fiind la egalitate Bucureştiul şi Clujul, fiind unul dintre marile oraşe unde chiriile solicitate au rămas relativ constante. În București, chiria medie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara pe locul trei la nivel naţional la chiria apartamentelor. Un apartament de două camere, 350 de euro
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus arestarea preventivă a unui bărbat care este acuzat că întreținut relații sexuale cu fiica ca timp de mai mulți ani. Aceasta a rămas și însărcinată, născând la… 15 ani. Copila locuia cu tatăl său în Bistrița-Năsăud, iar ulterior s-a mutat la Timișoara. Bărbatul întreținea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bărbat arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu fiica sa, când era minoră, și a lăsat-o însărcinată
Prezentările de modă pentru Primăvară-Vară 2020 ale marilor Case de Modă s-au remarcat prin modele de pantofi interesante, în culori vii, cu un plus de prospețime. Spre deosebire de anul anterior, 2019, care a fost predominat de modele de pantofi inspirate din moda anilor 90, anul 2020 a venit cu stiluri noi referitoare la aceste accesorii care ne pun în evidență atât de bine picioarele și scot din anonimat orice ținută oricât de banală ar fi!
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tendințele anului 2020 în materie de pantofi
Timișul va fi promovat la București, la Târgul de Turism din această primăvară, alături de Timișoara, care în 2021 va fi Capitală Europeană a Culturii. Timișul are multe de arătat, Timișoara la fel, dar mulți dintre potențialii vizitatori nu cunosc aceste locuri. O oportunitate în plus pentru a le cunoaște este Târgul de Turism de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Să vină turiștii! Timișul va fi promovat la București, la Târgul de Turism din primăvară!
Selecționata feminină Under 19 a României se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire în Turcia, pentru a pune la punct toate detaliile înaintea jocurilor de la Turul de Elită, ultima fază înainte de EURO WU19 din această vară. Trei jucătoare de la Fortuna becicherecu Mic au fost chemate la lot de un selecţioner...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Naționala U19 se pregătește de ”Elită” în Turcia. Trei jucătoare de la Fortuna, în lot
Două grupuri de migranți au fost depistate de polițiștii locali în Timișoara. Tineri din Siria, Maroc și Afganistan au fost depistați în zona centrală a Timișoarei. Polițiștii au observat ieri, pe strada A. Pacha, trei tineri care, la vederea patrulei, au devenit agitați. Au fost legitimați de polițiștii locali, care au constatat în timpul discuției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tineri migranți din Siria, Maroc și Afganistan – depistați de polițiștii locali în zona centrală a Timișoarei
Referitor la articolul apărut în data de 19 februarie 2020 în publicația Debanat.ro, doresc să fac unele precizări: Este adevărat că am avut discuții cu reprezentantul Pro România filiala Timiș, domnul deputat Adrian Pau, iar în urma acestora mi s-a propus să candidez din partea Pro România la Primăria Remetea Mare, dar nu am luat nicio decizie referitoare la aceasta (nu am făcut nicio promisiune).
Citeşte tot articolul Citeste articolul Drept la replică
Top