Robu: Cu mine ca primar, Timișoara este un oraș foarte sigur, s-a terminat cu parangheliile și turnulețele

Un oraș extrem de sigur, unde romii nu mai pun mâna pe imobile, nu mai sunt paranghelii și nimeni nu-și mai face turnulețe la casă. E Timișoara anului 2018, iar toate schimbările pozitive s-au întâmplat de când este Nicolae Robu primar. Edilul are o nouă postare pe Facebook și cheamă în vizită oameni de pretutindeni.

Un „menestrel” modern, care cânta miercuri seară, în jurul orei 23, la colțul străzii Alba Iulia, înspre Piața Libertății, a fost sursa de inspirație pentru o nouă postare pe Facebook, dar și pentru o nouă laudă a primarului Nicolae Robu. Acesta a atașat un filmuleț nocturn și a avut un mesaj pentru „ticăloși” și o invitație pentru lumea largă.

„Cât de ticălos trebuie să fie cineva ca să poată crea unui asemenea oraș imaginea de «oraș sub teroarea grupurilor mafiote»! Același cineva care, cu câțiva ani în urmă, i-a creat o altă imagine la fel de nedreaptă, la fel de fără nicio legătură cu realitatea, aceea de «oraș sub teroarea clanurilor țigănești!»

Realitatea Timișoarei este următoarea:
1. cu mine ca Primar, pe străzile Timișoarei este securitate de invidiat de către orice oraș mare, nu numai din România, ci din lume, oricine putându-se plimba în liniște, la orice oră! Și este o plăcere -iar pt mine una din cele mai mari satisfacții- să vezi zilnic, de la terminarea programului de lucru -în Timișoara, se muncește, șomajul este zero, prosperitatea se obține prin muncă!-, până târziu în noapte, sute, de obicei chiar mii de oameni, majoritatea, evident, tineri, plimbându-se, stând pe bănci, pe iarbă, pe piatră, stând la terase, etc., etc., fără nicio grijă

2. cu mine ca Primar, niciun clan n-a mai acaparat nimic, absolut nimic, dimpotrivă, am recuperat în instanță trei clădiri spitalicești pierdute pe vremea predecesorilor

3. cu mine ca Primar, s-a terminat cu parangheliile care paralizau orașul

4. cu mine ca Primar, s-a terminat cu construcția de clădiri cu turnulețe

Deci, haideți în Timișoara, oameni buni, haideți în viitoarea capitală europeană a culturii, în cel mai dinamic oraș din România, în orașul cu cea mai mare creștere a turismului, în orașul desemnat «the best destination». în orașul cu cel mai mare export după capitală, în cel mai puternic pol IT din România, în orașul laureat cu premiul de excelență pt urbanism, în orașul nominalizat pt premiere la Londra pt cea mai reușită reabilitare de centru istoric din Europa Centrală și de Est, în orașul…, etc., etc., ca simpli vizitatori, ca investitori, ca noi cetățeni! Vă veți lămuri de toate, la fața locului!”, sună postarea lui Nicolae Robu.

IATĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TIMIȘOARA ANULUI 2018, ÎNTR-O SEARĂ DE MIERCURI (6 IUNIE), ÎN JURUL OREI 23.00!

Și-atunci, întrebarea: CÂT DE TICĂLOS TREBUIE SĂ FIE CINEVA, ca să poată crea unui asemenea oraș imaginea de “oraș sub teroarea grupurilor mafiote”! Același cineva care, cu câțiva ani în urmă, i-a creat o altă imagine la fel de nedreaptă, la fel de fără nicio legătură cu realitatea, aceea de “oraș sub teroarea clanurilor țigănești!”

Realitatea Timișoarei este următoarea:
1. cu mine ca Primar, pe străzile Timișoarei este securitate de invidiat de către orice oraș mare, nu numai din România, ci din lume, oricine putându-se plimba în liniște, la orice oră! Și este o plăcere -iar pt mine una din cele mai mari satisfacții- să vezi zilnic, de la terminarea programului de lucru -în Timișoara, se muncește, ȘOMAJUL ESTE ZERO, prosperitatea se obține PRIN MUNCĂ!-, până târziu în noapte, sute, de obicei chiar mii de oameni, majoritatea, evident, tineri, plimbându-se, stând pe bănci, pe iarbă, pe piatră, stând la terase, etc., etc., fără nicio grijă
2. cu mine ca Primar, niciun clan n-a mai acaparat nimic, absolut nimic, dimpotrivă, am recuparat în instanță trei clădiri spitalicești pierdute pe vremea predecesorilor
3. cu mine ca Primar, s-a terminat cu parangheliile care paralizau orașul
4. cu mine ca Primar, s-a terminat cu construcția de clădiri cu turnulețe

Deci, haideți în Timișoara, oameni buni, haideți în viitoarea capitală europeană a culturii, în cel mai dinamic oraș din România, în orașul cu cea mai mare creștere a turismului, în orașul desemnat “the best destination”, în orașul cu cel mai mare export după capitală, în cel mai puternic pol IT din România, în orașul laureat cu premiul de excelență pt urbanism, în orașul nominalizat pt premiere la Londra pt cea mai reușită reabilitare de centru istoric din Europa Centrală și de Est, în orașul…, etc., etc., ca simpli vizitatori, ca investitori, ca noi cetățeni! Vă veți lămuri de toate, la fața locului!

Dați, vă rog, Share / Distribuie

Posted by Nicolae Robu on Thursday, June 7, 2018

Comentariile care o însoțesc îi dau dreptate edilului, dar numai în ceea ce privește centrul orașului. „Din păcate, Timișoara e frumoasă în centru… dar când depășești granița centrului, te izbește în plin o lume total necivilizată care din păcate ne conduce și, la cum se înmulțesc, în curând ne va reprezenta. Trist, dar adevărat”, a scris o timișoreancă. „Stimate domn primar, despre care creștere în turism vorbiți, în conditiile în care capitolul legătură RATT cu aeroportul este dezamăgitor? În marile orașe europene, legătura dintre gară, autogară, aeroport și centrul orașului sunt puse la punct dacă se vrea turism…Așa, 3-4 curse de weekend cu e4b ul acela…”, a notat un altul. Cel mai amuzant comentariu este al unei alte prietene virtuale a edilului și este făcut exact la subiect. Adică, la povestea „menestrelului” urban care l-a încântat atât de tare pe Robu. „Ați văzut și in jurul orei 24 când 2 polițiști au oprit muzica ca să îl întrebe pe domnul care cânta dacă are autorizație ? Mă întreb oare, cei 2 polițiști nu aveau altceva mai bun de făcut?”, a scris femeia. Postarea edilului a adunat într-o oră spre 200 de like-uri, dar și vreo 30 de share-uri.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

vest a spus: (iunie 7th, 2018 at 12:39 )

Lae, cu parangheliile romanilor cum ramane?

leo di taio a spus: (iunie 7th, 2018 at 13:13 )

OARE BOCSIGUS E NORMAL???

anteconbega a spus: (iunie 7th, 2018 at 13:43 )

Ciuhandu a avut curajul să aplice hotărârlie judecătoreşti, ba chiar a şi dărâmat coşmelii ţigăneşti din beton făcute după bunul plac al şatrei de „ţigani de mătase”, serviţi promt de gaşca de arhitecţi elitişti de mare ţinută morală… Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură! Edilul dacă nu-i fudul nu-i edil destul! Bietul Cănit, i-au murit lăudătorii! De şase ani freacă cârma municipiului şi nici măcar o şoseluţă de centurică nu a fost în stare să facă! El aşteaptă după Dobra să i-o facă acesta! Păi, bre, Lae Bucălaie, Dobra-i lugojan, i se rupe lui de Timişoara, căci Lugojul are centură, n’aşa?!

Sirius a spus: (iunie 7th, 2018 at 14:06 )

punctul 1. Fals (sau doar la centru se referea edilul?) Localii pe vremea lui Ciuhandu erau vazuti prin cartiere: Dacia, Bucovina sau Aradului (doar 3 exemple). In ultimii 2-3 ani nu am vazut niciun local in zonele respective.

punctul 2. Partial adevarat. Dar a ajuns cineva in spatele gratilor? Ma refer la functionari, magistrati, etc care au favorizat instrainarea cladirilor.

punctul 3. Penibil. Din cate stiu eu exista institutii abilitate care ar trebui sa se ocupe de parangheliile ilegale: Politia si Jandarmerie. Ca ele si-au facut bine sau mai putin bine treaba e partea a doua, dar sa-ti asumi tu victoria ”civilizatiei” asupra tigoinerilor e deja next level.

punctul 4. Partial adevarat. Sau mai bine zis s-au emancipat ei.

observator a spus: (iunie 7th, 2018 at 15:07 )

Nea Robu, mai citește mătăluță revista Forbes – sper că nu este hateră – și vei constata că după București, al doilea loc pentru investitori îl constituie Oradea. Iar în ceea ce privește IT-ul, Clujul ne surclasează. Nu mai minți poporul că se va supăra cât de curând și nu te va vota în 2020.

Titi a spus: (iunie 7th, 2018 at 23:42 )

Da da mare mincinos Robu….

@anteconbega a spus: (iunie 8th, 2018 at 08:48 )

Ciuhandu a fost, timp de ani de zile , pe perioada mandatelor sale , cancerul Timisoarei .,
Un fel de Viorel Lis al Timisoarei , un pic mai cerebral , dar la fel de tuciuriu .
In comparatie cu el , Lae e Rudy Giuliani 😉

Gigi a spus: (iunie 8th, 2018 at 08:59 )

Rudy Giuliani de Gataia!

anteconbega a spus: (iunie 8th, 2018 at 10:02 )

Şi de Jebel, domnule Gigi! Pentru @anteconbega: Matale eşti, probabil, din rasa englezească a Marelui Alb, robust, prolific şi performant, nu un tuciuriu cu studii superioare. Universitarul Gheorge Ciuhandu l-a avut ca tată pe profesorul universitar chimist Ciuhandu, absolvent de Cluj, reprezentantul celor de la „Bayer” în Banat în perioada interbelică, iar bunicul fostului primar, teologul Gh. Ciuhandu a fost preot, asesor, doctor în ştiinţe teologice, participant la Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia, membru de onoare al Academiei Române. Eu zic că e destul, prostovane!

@anteconbega a spus: (iunie 8th, 2018 at 12:36 )

De ce imi aduci jigniri gratuite ?Doar pt ca am alta opinie , diferita de a ta ?
Daca eu ti-asi spune ca mama ta e scroafa si prostovan e tatal tau care nu te-a educat , ar fi OK?
Daca doresti sa folosesc un limbaj de mahala , crede-ma ca pot .

anteconbega a spus: (iunie 9th, 2018 at 14:37 )

Eu nu mi-am permis să-ţi fac mama scroafă şi nici tatăl prostovan, pentru că vorba ceea latinească: Mater semper certa est, pater semper incertus est, aşa că nu ştiu de unde deviaţia dumitale către ţigănisme tuciurii. Faptul că îl tratezi pe Gheorghe Ciuhandu drept „cancer” şi „tuciuriu”, un timişorean cu o familie pe linie paternă de toată isprava, asta dovedeşte că eşti mai mult decât prostovan. Eşti de-a dreptul ticălos! Dacă eşti atât de fălos în prostovănia ta funciară, fă-ne praf şi aspiră-ne cu aspiratorul: dă-ţi numele, subliniază meritele tatălui tău adevărat, ale bunicului, ce au făcut ei pentru ţară, ce ai făcut tu pentru oraş. Din ura ta malignă mai mult ca sigur că ai făcut rahatul praf. Bici nu l-ai făcut, necăjitule…

@anteconbega a spus: (iunie 9th, 2018 at 20:33 )

Incercarile tale de a epata nu ma impresioneaza deloc.Sustin in continuare ca Ciuhandu , ca primar , timp de 4 mandate a fost ca un cancer pt Timisoara .Iar atacurile tale directe , la adresa mea , imi arata frustrarea in care traiesit .Psihologic vorbind cred ca esti un caz patologic , un copil abuzat in copilarie de in tata betiv , care te-a abandonat .Si pt ca nu ai putut sa satisfaci niciodata o femeie ai devenit homosexual .Sunt convins ca azi ai fost in Bucuresti, imbracat corespunzator, la ‘GAY-PARADE” (LGBT) pt ca simti nevoia de iubirea de care nu ai avut parte in copilarie .
As putea si eu sa te fac prostovan , ticalos sau necajit , dar nu o fac pt ca mi-e mila de tine .

anteconbega a spus: (iunie 10th, 2018 at 08:54 )

@anteconbega: Eşti un vis! Mă uimeşti, mă impresionezi! Dr. Sandu Factor avea o vorbă: „În faţa prostiei rămân interzis!” Ai o aversiune bolşevică faţă de dr. ing. Gheorghe Ciuhandu şi asta datorită pensiei tale speciale! Ai o idee frixă cu Ciuhandu, dar fără argumente! Monomania e o formă de nebunie parțială manifestată printr-o preocupare patologică unică într-o minte altfel sănătoasă. Iar textul scremut de matale dă dovadă de o frenezie mentală demnă de un fost activist PCR, dar cu pretenţii de psihlog de Ferentari. Până şi Elton John râde de matale, bulibaşo! Pantelimonul petrece! Vrei prosperitate sau securitate, Codrine?

@anteconbega a spus: (iunie 10th, 2018 at 10:49 )

Epatezi in continuare pe fondul unei boli mentale cronice.
In mintea ta e totul varza , un ghiveci cu referiri la PCR , pensii speciale , securisti , doctori , bolsevism , Elton John , Pantelimon,sau bulibase .

E clar, suferi de psihoza maniaco-depresiva , sau tulbulare afectiva bipolara , cum se numeste boala mai nou .Ti-am mai spus , mi-e mila de tine , dar daca respecti medicamentatia prescrisa , boala chiar poate fi tinuta sub control .
Acum inteleg de ce l-ai trimis pe Lae Robu la Jebel , acolo e locul unde tu te simti mai bine…

anteconbega a spus: (iunie 10th, 2018 at 16:19 )

Distinse bolânzel, atenţie la limba română, scumpe başbuzuc de Ferentari. Citez din adâncul monomaniei matale: „Pantelimon, sau bulibaşe”. Ce caută, agramatule virgin, virgula între nenea Pantelimon şi conjuncţia sau? Bleahh! Îţi descriu, în continuare, ceea ce te caracterizează, puradelule: „Nebunia parțială, ale cărei variații au o lungă istorie în jurisprudență, se afla în contrast cu noțiunea tradițională de nebunie totală, exemplificată prin diagnosticul de manie, ca o condiție globală care afecta toate aspectele înțelegerii și care reflecta ideea că mintea sau sufletul era o entitate indivizibilă.” Ştiai, necăjitule, că albumul trupei Deerhunter (lansat pe 7 mai 2013) se cheamă „Monomania”? Ascultă-l şi linişteşte-te1 Râd vecinii de blog de matale, prazule! Pusi de la Archuleta!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Expoziție de reptile vii 13 - 22 mai
Expoziție de reptile vii 13 - 22 mai

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

conache

Mulţumim pentru amintiri. Gabi Conache se retrage din rugby

Gabriel Conache pune ghetele în cui: contractul său se află la scadență, iar starea sa de sănătate nu îi mai permite să fie jucător activ, anunţă clubul de rugby SCM Timişoara. Gabi s-a transferat la Timișoara în 2010, atunci când venea aici un grup de 13 jucători care aveau să schimbe fața echipei. A contribuit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mulţumim pentru amintiri. Gabi Conache se retrage din rugby
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul primar al Timişoarei Nicolae Robu este în al noulea cer, după ce poliţiştii au ajuns din nou în Primăria Timişoara. Într-un limbaj tot mai colorat pe zi ce trece, Robu a stabilit deja verdictul pentru succesorul său: puşcăria. În stilu-i deja inconfundabil, fostul primar al Timişoarei Nicolae Robu a reacţionat, pe pagina sa de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii în primărie, Nicolae Robu jubilează: “La pușcărie cu tine și cu toți jecmănitorii ce te acompaniază în jefuirea Timișoarei!”
Președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, și omologul său Şekib Avdagiç, Președintele Camerei de Comerț Istanbul, au semnat la Istanbul un acord de colaborare sub forma unui Memorandum de Înțelegere. Documentul stabilește cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat consolidării și promovării comerțului și investițiilor, stimulării parteneriatelor de afaceri...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș și Camera de Comerț Istanbul au semnat un Memorandum de Înțelegere privind colaborarea economică
Blochează înmatriculările online cu programări fictive, creează psihoză în rândul celor care vor să realizeze prin acest sistem operațiunile legate de aceste înmatriculări, iar ulterior, contra unei ”taxe de urgență” rezolvă rapid problema. Acesta ar fi mecanismul pe care prefectul Mihai Ritivoiu spune că l-ar fi descoperit la Serviciul de Înmatriculări și pe care acum...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prefectul de Timiș a descoperit mecanismul de lucru al mafiei firmelor de înmatriculări auto
Mare parte dintre terasele și restaurantele din Timișoara, situate malurile Begăi, în zona stadionului Dan Păltinișanu și în zona centrală a orașului, ocupă spațiul public fără a avea dreptul să o facă. Cei de la Curtea de Conturi au verificat situația și au atras atenția asupra problmei. Acum, Primăria Timișoara trece la lucru și inspectorii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara ia la verificat 11 hectare de domeniu public. Curtea de Conturi a atras atenția asupra unor probleme
Consiliul Județean Timiș oferă în acest an sume de trei ori mai mari în cadrul bugetului participativ și așteaptă în continuare timișenii să înscrie proiectele pe care le propun în cadrul celei de-a doua ediții a programului. Data limită este 31 mai. Bugetul participativ încurajează cetățenii să se implice în luarea deciziilor privind dezvoltarea comunității...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș așteaptă în continuare propunerile cetățenilor pentru banii din bugetul participativ
Primăria Timișoara va organiza, la scurt timp, în același loc, două dezbateri publice pe teme relativ similare, care se referă la activitățile de construcții și impactul asupra mediului. Cetățenii pot discuta pe temele respective, fie online, fie la sediul primăriei. Eficiența municipalității timișorene crește permanent, ca dovadă instituția va bifa, la doar o oră și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dezbateri publice la foc automat. Primăria Timișoara organizează două astfel de acțiuni, la o oră și jumătate diferență
Miercuri dimineaţa, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad, împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Arad şi poliţişti de frontierā din cadrul ITPF Timişoara şi Oradea, efectuează un număr de 37 percheziții domiciliare, pe raza județelor Arad, Timiș, Cluj, Iași și Caraș Severin în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dar la mine în poartă, oare cine bate? Surprize, surprize pentru traficanţii de migranţi, dar şi de droguri
Top