Noaptea minții: timișoreanul Ovidiu Sîrbu, bun pentru guvern, inapt psihologic pentru Poliție!

Că România este țara tuturor posibilităților este deja de notorietate. Aproape nimic nu te mai miră. Totuși, unele lucruri depășesc orice fel de imaginație și îi revine Timișoarei „onoarea” de-a trimite în guvern și un om care, cu doar doi ani în urmă, a fost declarat oficial inapt psihologic pentru un post în Poliție!
ovidiu sîrbu
Nu-i un secret că în Guvernul PSD-ALDE și-au găsit sinecuri pe diverse posturi tot felul de beizadele, pușlamale, dansatoare la bară, nepoate, cumnați, amante etc. Timișoara marchează însă, probabil, o premieră: a trimis în guvern un om în guvern care, în 2016, era declarat oficial inapt din punct de vedere psihologic pentru un post în Poliție! Filiala ALDE Timiș a anunțat, mândră nevoie mare, joi, numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor a lui Ovidiu Sîrbu, președinte al organizației municipale a acestui partid. În luna ianuarie a.c., când a fost numit președinte al ALDE Timișoara, Sîrbu menționa că a lucrat în Primăria Timișoara, de unde a plecat fiindcă… se punea prea mare accent pe infrastructura rutieră. Infrastructură pe care, joi, din noua calitate de secretar de stat, a catalogat-o drept foarte proastă. Ce a „uitat” însă Sîrbu să spună e un episod extrem de strânjenitor pentru trecutul său apropiat. În 2016, cu un an înainte de-a se angaja în Primăria Timișoara, el a încercat să ajungă ofițer de Poliție la Rutieră.

A fost respins însă, fiindcă… nu era apt din punct de vedere psihologic. „În revenire la Anunţul nr. 91187 din 08.11.2016 referitor la lista candidaţilor înscrişi la concursul de ocupare din sursă externă a unui post vacant de ofiţer de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, specialitatea poliţie rutieră şi rezultatul analizei candidaturii acestora, îndreptăm următoarea eroare materială: Motivul invalidării candidaturii domnului SÎRBU OVIDIU – MARCEL, candidat înscris la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş pentru postul vacant de ofiţer de poliţie – specialitatea poliţie rutieră, poziţia 165, este acela că nu îndeplineşte condiţia de «apt» psihologic. În anunţul iniţial a fost menţionat, în mod eronat, faptul că acesta nu îndeplineşte condiţia de «apt» medical”, se arată într-un document oficial al IPJ Timiș. Dacă IPJ Timiș e pe statul de plată al lui Soros sau face parte din „statul paralel”, cum probabil vom auzi de la cei din ALDE, n-avem cum să știm.

Cert este că, după rateul la poliție, Ovidiu Sîrbu s-a angajat la Primăria Timișoara, unde – nu-i așa? – n-avea nevoie de certificat psihologic. Nu i-a plăcut acolo fiindcă se făceau prea multe drumuri, iar acum ALDE l-a făcut ditamai secretar de stat în Ministerul Transporturilor, unde se va ocupa de… drumuri. Fiindcă așa funcționează meritocrația în România.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

2 comentarii pentru acest articol

anteconbega a spus: (iulie 20th, 2018 at 15:59 )

Dacă ALDERobu, aka Lae din Bocsig, e apt psihologic să-şi bată gioc de Primărie, ALDESîrbu de ce n-ar fi apt să facă parte dintr-un guvern care-şi bate joc de o ţară întreagă? Păcat că nu l-au lăsat să se costumeze în uniformă, ar fi fost un excelent miliţian, un super Garcea! Dona Iulia, aţi intuit perfect: IJP Timiş face parte din „statul paralel”, la câte isprăvi au făcut şefii instituţiei, de la comandanţi la subordonaţi. Vezi anchetele penale din ultimii doi-trei ani.

 
Anca S. a spus: (iulie 21st, 2018 at 00:48 )

Penibil dar tipic pentru aceste vremuri, Nici o surpriza, acesta este trendul in Romania condusa de personaje submediocre.

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Aeroportul International Timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

Alianța Vestului are un susținător surpriză: Victor Ponta

Prezent la Cluj, președintele Pro România, Victor Ponta, s-a declarat un susținător al Alianței Vestului (AVE), fondată de primarii municipiilor Arad, Cluj, Oradea și Timișoara. Fostul premier mai spune că numai idioții pot să creadă că cei patru primari care au fondat AVE vor să rupă România. Prezent la Cluj la o întrunire a Biroului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța Vestului are un susținător surpriză: Victor Ponta
MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Noi serii de cursuri la început de an la CCIA Timiș

Datorită succesului de care s-au bucurat cursurile de formare organizate anul trecut în rândul firmelor și la solicitarea acestora, anul 2019 începe la CCIAT cu o serie de șase cursuri acreditate. În 2018, CCIAT a organizat 50 de cursuri, la care au participat 606 cursanți. Cursurile din acest an organizate de Direcția Formare și Perfecționare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noi serii de cursuri la început de an la CCIA Timiș

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră