Organigramă nouă la CJ Timiș. Se caută oameni noi, care să aducă bani de la UE

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a propus o nouă organigramă pentru instituția pe care o conduce. Asta înseamnă deopotrivă reorganizare, „rotirea” cadrelor și aducerea de noi angajați. Ultima dată, organigrama CJ a fost schimbată exact acum doi ani.
organigramă
Potrivit președintelui CJ, noua organigramă va facilita angajări suplimentare, în ideea atragerii de fonduri europene. În organigramă apar o direcție nouă, cea de control intern managerial, dar și un serviciu de avizare și consultanță juridică, care va fi responsabil cu fiecare direcție de specialitate în parte. „Această propunere este una de îmbunătățire a activității, de flexibilitate și de fluidizare a ceea ce înseamnă activitatea la nivelul CJ Timiș, o propunere pentru noua organigramă, care consider că va acoperi și aspectele legislative apărute în noua legislație privind administrația publică, dar și raportul societății care a făcut o analiză la nivelul CJ Timiș și care a venit cu propuneri de îmbunătățire a activității. Cred că după implementarea acestei noi organigrame, după ce dăm posibilitatea și de aducere a unor oameni noi în cadrul CJ Timiș, alături de cei cu experiență, vom reuși în continuare să marșăm pe prioritatea zero a CJ Timiș, și anume atragerea de fonduri europene. (…) Se rotesc oamenii din instituție, dar discutăm și posibilitatea de a aduce oameni profesioniști, care au demonstrat în administrație”, a declarat Călin Dobra.

În toamna lui 2016, CJ Timiș s-a ales cu o nouă organigramă, după gândirea de la acea vreme a președintelui Sorin Grindeanu. Au fost desființate atunci Direcţia pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene Timiş şi Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiş (ADETIM), Au fost înființate Direcția Organizare și Control, respectiv Direcția Generală de Dezvoltare, prin reorganizarea Direcției Investiții și Managementul Proiectelor şi preluarea atribuţiilor specifice, respectiv a personalului aferent al ADETIM. Nici până acum nu au fost organizate concursuri pentru posturile de directori ale direcțiilor din CJ. Mai trebuie spus că, la vremea respectivă, în instituție au venit mai mulți foști angajați din Primăria Timișoara.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

3 comentarii pentru acest articol

anteconbega a spus: (septembrie 3rd, 2018 at 09:55 )

O nouă organigramă va apărea şi la PSD Timiş! Actualul interimar Călin Ionel se va retrage triumfător, doar a fost ca apa sfinţită, Sorin Grindeanu, rebotezat apt de „La Famiglia” Dragnea cu ocazia nunţii neamului din Gratia, va fi reprimit rapid în partid şi va fi un candidat sigur pentru preşedenţia aleasă a bolşevicilor timişeni. Cine zice că mortu’ ne la groapă nu se mai întoarce e fraier.

 
dragnea a spus: (septembrie 3rd, 2018 at 09:59 )

Măi băieți, voi în PSD nu reușiți să vă înțelegeți nicicum? Fostul meu premier a propus o organigramă, voi nu ați eficientizat-o, iar acum veniți cu alta în care vreți să puneți oamenii loiali. Ce profesioniști? Se vede de la o poștă că e făcută cu dedicație.

 
birlic a spus: (septembrie 4th, 2018 at 13:00 )

Bei, dar unde a disparut managerul public al CJ Timis, Luputz? Ce/a facut Dobra cu el? Cum dreac sunt peste 80 de posturi libere la Consiliu?

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

rovinhud

360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

La Timișoara urmează un weekend de... degustat. Rovinhud Wine Show aduce, în acest zile, cel mai bogat program de până acum: 360 de vinuri, 35 expozanți, 12 masterclassuri, 7 experți internațional, Sunt și 35 voluntari implicați în promovarea vinului de calitate în beneficiul persoanelor cu dizabilități.
Citeşte tot articolul Citeste articolul 360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Un concert cu un artist foarte iubit, o sală arhiplină și un reflector a cărui sticlă se sparge, spun cei de la primărie, din cauza bașilor. Un incident de această dată fără victime, care readuce în discuție un subiect rușinos. Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2021, nu are o sală polivalentă în care să poată fi organizate, la nivel decent, evenimente de anvergură.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara, Capitala Culturală în care sticla de la reflectoare se sparge la concerte, din cauza bașilor
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top