Secția de dializă a Spitalului Lugoj, închisă pentru mizerie. A avut doar 7 pacienți în acest an

Tavane căzute, infiltrații în pereți și alte deficiențe igienico-sanitare au fost constatate de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș la o secție a spitalului din Lugoj. Au decis închiderea compartimentului!

Inspectorii DSP Timiș au decis suspendarea activității clinicii de hemodializă a Spitalului Municipal Lugoj. Conform reprezentanților DSP Timiș, activitatea secției de hemodializă de la Spitalul „Dr. Teodor Andrei” Lugoj a fost suspendată începând cu data de 5 octombrie. Măsura vine în urma altor controale și recomandări făcute de-a lungul anului. Vorbim despre spații cu tavanul căzut, infiltrații la nivelul pereților, spații de depozitare neigienizate și neconforme. Spitalul a fost amendar cu 10.000 lei, iar activitatea secției va rămâne suspendată până când vor fi remediate deficiențele.

Managerul spitalului din Lugoj, Erwin Floroni, a cerut de anul trecut închiderea secției, care i-a adus doar… șapte pacienți în acest an. „Este un dosar depus la minister prin care am solicitat desființarea secției încă de anul trecut. Secția îmi aducea deficit. De la apariția centrului privat, pacienții au plecat. Având în vedere partea economică, nu găsesc o justificare să țin un compartiment care aduce pierderi. Anul acesta am avut doar șapte pacienți pentru această secție. Cel mai probabil vom da o altă destinație spațiului, compartiment de reabilitare penumologică sau de reabilitare neurologică”, explică Floroni. (sursa foto: www.lugojonline.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

anteconbega a spus: (octombrie 11th, 2018 at 08:28 )

Dr. Francisc Boldea cum a rezolvat situaţia mizerabilă de la clinica de hemodializă a Spitalului Municipal Lugoj? Ceva promisiuni pentru anul 2022, ceva acolo?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social