Razboiul flyerelor in USL Timis, episodul Robu

Flyerele electorale ale viceprimarului PSD Sorin Grindeanu au trezit din amorţeală echipa de campanie a senatorului liberal Nicolae Robu. În cutiile poştale ale timişorenilor au apărut şi promisiunile liberalilor. Cei doi politicieni fac obiectul unui sondaj comun, care va desemna candidatul Uniunii Social-Liberale la Primăria Timişoara.

Nicolae Robu a fost ceva mai modest în textele pliantelor care au ajuns în cutiile poştele ale timişorenilor. El nu a bravat cu realizări, dar tinde să exagereze cu promisiuni irealizabile. Spre deosebire de Sorin Grindeanu, care îşi arogă merite necuvenite şi are greşeli flagrante în mesajele electorale, Robu intră în campanie cu mesaje utopice şi un limbaj mult prea pretenţios. Senatorul liberal crede că avem nevoie de „un forum cetăţenesc al obiectivelor” pe care timişorenii le propun pentru oraş. „Orice idei aş avea eu sau oricine altcineva, ele nu ar avea legitimitate fără acordul oamenilor anvizajaţi să beneficieze de ele şi fără implicarea lor ca parte activă în procesul de generare a lor (…) o viziune asupra a ceea ce am dori să propunem pentru Timişoara, următorilor ani, suntem datori să devoalăm”, notează liberalul. Viziunile lui Robu includ o Timişoară prosperă, modernă, curată, sănătoasă, educată, turistică şi performantă. Fiecare punct este analizat în parte. Fanteziile liberale se întrevăd cel mai bine la capitoul Timişoara turistică. Dacă ajunge primar, Nicolae Robu are în plan crearea „unui nou muzeu dedicat ştiinţei şi tehnicii bănăţene, realizat în viziune modernă cu un experimentariul conex”, dar şi „un sistem de fântâni de show muzical-optic” şi un parc de distracţii la nivel internaţional. Timişoara performantă, o altă parte din programul electoral a lui Robu, sună şi ea fantezist. Liberalul promite un nou stadion de fotbal şi un altul de atletism, o nouă sală polivalentă şi un nou bazin de înot. La capitolul performanţe sportive, senatorul PNL vede o Timişoară pentru care va deveni rutină câştigarea titlurilor naţionale la fotbal, handbal sau baschet. Pentru a-şi etala întrega valoare, Nicolae Robu îşi prezintă, în finalul scrisorii destinate timişorenilor, toate funcţiile şi titlurile: profesor universitar doctor, inginer, rectorul Politehnicii, senator PNL de Timiş şi preşedintele PNL Timiş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

edi a spus: (iunie 20th, 2011 at 12:46 )

Pentru stadion de fotbal cred ca s-ar lupta sa avem pana la sfarsitul mandatului sau – ii place fotbalul deci ar implini un vis al fanilor sportului rege, bazin de inot a facut la baza 2- de ce n-ar face Timisoarei ? La sala polivalenta s-ar fi inceput contructia daca aveam primar de alta culoare politica – doar putin lobby ! Muzeu al stiintei – ar fi culmea sa nu ai daca primar ti-e unu care-i doctor inginer. Ideea cu parcul de distractii e simpla, din fonduri europene domeniul de interventie 5.2 daca nu ma-nsel. Defapt toate proiectele sale se bazeaza pe fonduri europene – oameni competenti care sa scrie proiecte sunt in Timisoara trebuie doar invitati sa se implice.
Desi pot parea vise, proiectele enuntate in scrisoare pot fi realizate cu specialistii Universitatii Politehnica din Timisoara ( sper ca mai sunt ceva ingineri buni la constructii, n-au plecat toti in strainatate)

iordanescu a spus: (iunie 20th, 2011 at 14:29 )

@edi
vaiii edi, ce le stii tu spune ! mai avei putin si ne spunei ca o sa faca o lum aparalelea ca sa salveze planeta, ca e doar rector la ingineri. esti la fel de penibil ca si seful tau narcisist:) cred ca e cel mai penibil rector din tara!

Cashcheta a spus: (iunie 20th, 2011 at 15:01 )

@iordanescu
vaiii iordanescu, esti un bou. Adica una e sa iei bani de o felie de parizer ca sa comentezi, alta e sa vorbesti imbecilitati … cel mai penibil rector din tara a schimbat din temelii Politehnica. Mai citeste, mai umbla, nu mai sta tot la coada la crenvursti la portocalii ca e viata si dupa…

@edi a spus: (iunie 20th, 2011 at 18:26 )

toate facultatile s au zugravit in tara. eu ziceam ca e penibil ca om. narcisist utecitist. ca opera stintifiica e zero.

Lucian a spus: (iunie 20th, 2011 at 19:55 )

Ce face politica din om….Cred ca ramanea mult mai respectat Robu ca rector si atat, asa se face numa de ras! Mi se pare deja ca e penibil, e prea ahtiat dupa vreo functie si incepe sa minta ca face din TIMISOARA capitala nu alta! Hai las-o mai moale Robule ca iti pierzi toata cerdibiliattea cu fazele astea

Un almajean de frunte a spus: (iunie 20th, 2011 at 22:48 )

Isi etaleaza titlurile pentru ca le are!!! Grindeanu,sau actualul primar ce titluri au,in afara de tanar visator si care face si desface prin Primarie,semneaza condica in Fratelli primul,si al doilea a inlemnit in trecut,si are o scuza vesnica,domnle ne saboteaza Bucurestiul? Timisoara nu are centura sud? Aradul o are in executie tip autostrada,Sibiul are 23 km de centura finalizata,Aradul are un strand deosebit adminstrat pe Primaria Arad si castiga o gramada de bani din el,Timisoara a inchiriat sau vandut diversele baze spre pilda HEaven pe un pret de 5000 de lei pe luna,in loc sa administreze singuri,de strandul tinereetului nu mai zic!!! In schimb avem poluarea de la Continental,avem tramvaie vechi,avem parcul copiilor inlemnit in trecut de 9 ani de zile,avem un oras slaguit in trafic,si cel mai poluat pe plan national,avem cele mai putine fonduri europene atrase!!! In schimb tot din presa,cine o urmareste atent poate vedea ca rectorul Robu a realizat pentru oras mai multe din postura de rector,decat primaria pozitia cu toate parghiile in mana!! DAca ajunde Robu primar Timisoara va avea un salt precum Clujul ce ramsese inlemnit in trecut cu Funar primar!!!! Aceasta va fi saltul,trebuie doar sa ai o minima cultura,decenta si inteligenta ca sa decelezi aceste lucruri!!!

HAi Robu,Hai Phoenix doar cu Robu primar Timisoara poate renaste din praful si genunea in care a fost adusa de o administratie prafuita,ce a dat timisorenilor doar barbi!!!!

mark a spus: (iunie 20th, 2011 at 22:52 )

toate mesajele pro robu, au acelasi iz comunistoid. Ori si le scrie el, ori aceeasi persoana, platita de el. Limbaj de lemn, soap opera, fatada, brambureli. asta e problema omului robu. pacat ca nu real;izeaza ca se face de ras.

mark a spus: (iunie 20th, 2011 at 22:54 )

isi etaleaza titlurile , pt ca, asa cum zicea unul mai sus, e narcisist! e dovada, pe care si-o ofera singur. ar trebui sa stea departe de politica. puterea ii va inzeci setea asta de narcisism.

edi a spus: (iunie 21st, 2011 at 00:42 )

@mark mesajele pro Robu sunt la fel probabil pentru ca aceia care-l sustin, cred in el, sunt cel putin cu studii superioare absolvite la universitati de stat. Dupa mine sunt 7 comentarii, nici unul nu ma contrazice, nimeni nu-mi distruge argumentele, faze cu narcisist si are plete asta e duma de 2 lei.

@edi a spus: (iunie 21st, 2011 at 10:36 )

ne spui edi, ce a facut robu ca parlamentar? ca tot vorbesti de argumente, ne spui si noua cum justifica peste 200 mil de lei pe luna ca parlamentar?

edi a spus: (iunie 21st, 2011 at 15:02 )

Eu stiu ca a facut cateva interpelari, stiu ca a contribuit mult la legea educatiei, stiu ca a avut interpelare pe problema cu aeroportul, iar pe facebook a publicat azi asta : „INTERPELARE adresată Primului Ministru Emil BOC de către Senatorul PNL de Timiş Nicolae ROBU, în data de 20.06.2011” (daca dai click pe numele meu gasesti continutul interpelarii. Sunt doar 3 exemple dintr-un lung sir 🙂

alss a spus: (aprilie 29th, 2012 at 23:56 )

hmm…deci e un limbaj prea pretentios? adica ar trebui sa vorbeasca la fel ca in gara sau cum?! omul are o educatie, nu poti sa te legi de faptul ca „foloseste un limbaj mult prea elevat”. wtf ba?!?!?! ce ziaristi sunteti si voi??

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru Mediu, pentru cumpărarea de microbuze hibride, acestea vor fi folosite pentru transportul elevilor la școală. Consiliul Județean Timiș a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare pentru achiziția a 25 de microbuze hibride, banii fiind alocați prin Programul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CFR Timişoara s-a umplut de penibil la Odorhei

Au tratat ultima deplasare a sezonului cum nu se poate mai rău. Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara s-a făcut de ruşine la Odorheiul Secuiesc cu ocazia rundei finale din play-off. Lipsită de aportul străinilor din lot, dar şi a antrenorului Robert Lupu, CFR, care a avut un sezon nemaipomenit până acum, a stricat totul, pentru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CFR Timişoara s-a umplut de penibil la Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului au acționat în peste 400 misiuni pentru stingerea incendiilor, deblocarea sau salvarea persoanelor din medii ostile vieții și acordarea primului ajutor medical. În perioada 01-06.05.2024, echipajele medicale SMURD au fost solicitate să intervină în 327 misiuni desfășurate pentru acordarea asistenței...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au fost înregistrate, în martie, în București – 10.251, Ilfov – 4.230 și Timiș – 2.605, arată datele Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Teleorman – 143, Covasna – 329...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Au tratat ultima deplasare a sezonului cum nu se poate mai rău. Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara s-a făcut de ruşine la Odorheiul Secuiesc cu ocazia rundei finale din play-off. Lipsită de aportul străinilor din lot, dar şi a antrenorului Robert Lupu, CFR, care a avut un sezon nemaipomenit până acum, a stricat totul, pentru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CFR Timişoara s-a umplut de penibil la Odorhei
Au câştigat la ultima apariţie şi au încheiat campionatul pe locul 13. Final de sezon într-o notă pozitivă! “Leii” din Banat câștigă în minimum de meciuri (două) seria cu CS Vâlcea 1924, astfel că jocul de marţi seară de la sala “Constantin Jude” a reprezentat ultima apariție oficială pe teren în stagiunea 2023-2024. Aşadar, prim-divizionara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie pentru Lei într-o atmosferă de sărbătoare
În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului au acționat în peste 400 misiuni pentru stingerea incendiilor, deblocarea sau salvarea persoanelor din medii ostile vieții și acordarea primului ajutor medical. În perioada 01-06.05.2024, echipajele medicale SMURD au fost solicitate să intervină în 327 misiuni desfășurate pentru acordarea asistenței...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii
Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru Mediu, pentru cumpărarea de microbuze hibride, acestea vor fi folosite pentru transportul elevilor la școală. Consiliul Județean Timiș a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare pentru achiziția a 25 de microbuze hibride, banii fiind alocați prin Programul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante
La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi amplasate materiale de afișaj electoral. Aici, partidele își vor putea prezenta candidații pentru alegerile locale și cele europarlamentare. Primăria Timișoara a anunțat că a stabilit locurile speciale de afișaj electoral. Cu ocazia desfășurării campaniei electorale pentru alegerea membrilor din România...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara
Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul național ICONS. Show-ul pop-rock va avea loc joi, 9 mai 2024, la Casa Tineretului din Timișoara, iar intrarea va fi liberă (în limita locurilor disponibile). Modelarea muzicii unor nume „iconice” precum Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith
La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii: 53 de aur, 32 de argint şi 20 de bronz. În clasamentul pe naţiuni, România a strâns 119 puncte la categoria bodybuilding, 111 la fitness, 161 la master şi 148 de juniori. La final, sportivii Federaţiei Române de Culturism şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă
Top