Stirile din ziua: 4 iunie 2011

Timba, invinsa de Dinamo

Jucătorii lui Bogdan Murărescu nu au putut repeta succesul înregistrat în prima partidă din cadrul turneului de promovare în Divizia A de baschet masculin. „Urşii” au cedat sâmbătă în faţa lui Dinamo, cu 67-77.

Flacara Faget a castigat Liga a IV-a Timis!

Flacăra Făget este câştigătoarea Ligii a IV-a Timiş, după ce, sâmbătă, s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FC Chişoda. Juventus Pişchia, principala contracandidată a făgeţenilor la câştigarea seriei, s-a bazat pe evoluţia celor de la Chişoda, iar în cazul unei victorii a echipei antrenate de Cristi Safta s-ar fi bucurat în fotoliul de lider după această ultimă etapă.

Poti primi si tu finantari nerambursabile

În luna ianuarie a acestui an a fost elaborat de către autorităţile române un raport asupra implementării în România a Fondurilor Structurale şi de Coeziune, raport care a fost trimis către Comisia Europeană şi care prezintă stadiul, dar şi problematica apărută pe acest parcurs al implementării programelor operaţionale şi a proiectelor efective.

Start la AccesArt

Sâmbătă, la ora 13. pe strada Regimentul 5 Vânători, începe festivalul care scoate arta în stradă. AccesArt este un eveniment care grupează artişti plastici consacraţi şi voluntari, cu scopul de a apropia timişorenii de actul artistic.

O zi fara apa calda

Colterm anunţă că, din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră care se efectuează în zona Brâncoveanu, sâmbătă, între orele 6 şi 24, vor rămâne fără apă caldă timişorenii care locuiesc în zonele Platanilor, Odobescu, Madgearu, Brâncoveanu, Văcărescu, Iosefin şi Piaţa Iuliu Maniu.

Top