Stirile din ziua: 24 iunie 2011

Buldozerele, tot mai aproape de River Deck

Unul dintre cele mai renumite cluburi din Timişoara, River Deck, e pe ultima sută de metri. Primarul Gheorghe Ciuhandu a semnat dispoziţia de demolare, care va fi pusă în aplicare în două săptămâni, dacă responsabilii clubului nu-şi dărâmă singuri construcţia. Aceştia susţin, pe de altă parte, că presa e de vină pentru că s-a ajuns aici.

Epistole pentru Filarmonica „Banatul”!

Timişorenii sunt rugați să scrie scrisori pentru a ajuta Filarmonica „Banatul” să rămână în Sala Capitol. Apelul vine de la directorul instituției, Ioan Coriolan Gârboni, care încearcă să sensibilizeze astfel autoritățile centrale. O ordonanță promovată de ministrul Culturii prevede ca fostele săli de cinema să revină la RADEF.

Sportul rege, faza pe tara

Nici Mitică de la Bălceşti n-ar fi profeţit mai bine cum va sta problema cu Băsescu şi regalitatea, cum se va face ca-n poveste că nu va apuca să-i apună mandatul de preşedinte, că “Băse” îşi va desăvârşi lucrarea monarhică. Ce n-a reuşit “nea Nelu” Iliescu, cu duşmănia lui faţă de rege şi regalitate, uite că rezolvă preşedintele Băsescu.

Ce legatura au Ciuhandu si Ostaficiuc cu marlania ex-militianului Epure de la Heaven

Zilele trecute, în oraşul de cinci stele verzi Timişoara s-a întâmplat una dintre cele mai mari mârlănii auzite vreodată. O mojicie fără precedent nici măcar la Pleşcoi, Chitila sau Ciorogârla. O persoană cu handicap locomotor – nu contează sexul, nu contează faptul că a fost miss, contează că e om – a fost oprită la intrarea unui club din Timişoara.

„Dubla” Buia, în finala castigata de LPS Banatul in fata lui Dinamo

În timp ce Poli Timişoara moare câte puţin în fiecare zi, juniorii timişeni au cucerit, în această vară, cele mai importante titluri la fotbal. După ce Poli a ieşit campioană naţională la juniori A, iar selecţionata Under 16 a câştigat titlul naţional, a venit rândul juniorilor B de la Liceul cu Program Sportiv Banatul să-şi treacă în palmares un nou titlu.

Avertizare meteo: vin vijeliile!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi răcire accentuată, valabilă pentru toată ţara, în intervalul vineri, ora 12 – sâmbătă, ora 18.

Romanii beau de sting

Românii sunt printre cei mai mari consumatori de alcool din Europa, cu peste 18,5 litri pe an. Media în UE este de 15 litri. Alianţa pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomaniilor arată de asemenea că, în România, două milioane de persoane consumă alcool în exces.

Scoala de vara la Sasca Montana

Fundaţia „Pentru Voi” organizează, în perioada 20-25 iunie, la Sasca Montană, o şcoala de vară pentru 60 adulţi cu dizabilităţi intelectuale, beneficiari ai Centrului de zi „Împreună”.

Top