Stirile din ziua: 8 iunie 2011

Prima potentiala „victima” a reorganizarii UVT: Facultatea de Stiinte Politice

Soarta Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest va fi decisă pe 15 iunie. Rectorul UVT susţine că nu va desfiinţată nicio specialitate. Decanul de la Ştiinţe Politice spune, pe de altă parte, că restructurarea trebuie făcută în toată universitatea şi că la mijloc este excedentul financiar al facultăţii, pe care nu vrea să-l împartă cu alţii.

IPS Irineu, in vizita fulger, fara concluzii

Înalt Prea Sfinţitul Irineu, mitropolitul Olteniei, a convocat, miercuri dimineaţă, la Timişoara, Consiliul Eparhial. La şedinţă nu a fost prezent, din cauza coxartrozei de care suferă, Înalt Prea Sfinţitul Nicolae. Irineu nu a vrut să discute nici cu pe reprezentanţii grupului de iniţiativă care îl susţine pe mitropolitul Corneanu.

Cod galben de ploi si grindina

Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ploi, vânt puternic şi grindină, vizând jumătatea de vest a ţării. Atenţionarea intră în vigoare miercuri, la ora 20, şi este valabilă până joi, la ora 12.

Joc final (EndGame) de Alex Jones

EndGame este unul din cele mai celebre filme documentare despre substratul puterilor din SUA. Un documentar care ne vorbeste despre tradare, glorie, umilinta, mafie si mai ales ne vorbeste despre fata nevazuta a celor care ne conduc destinele. „Pentru Noua Ordine Mondiala un guvern mondial este doar începutul. Odată ajuns la putere planul lor este

Bataie La Cotroceni

Obiectiv: Batalia pentru Palatul Cotroceni a inceput oficial… in strada, Alege politicianul favorit si fa-ti varza adversarul! Control: Foloseste Mouse-ul pentru a seta Unghiul/ Puterea si pentru a Trage. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/06/bataie-la-cotroceni.swf” width=”550″ height=”400″ id=”Bataie la Cotroceni” name=”Bataie la Cotroceni” allowfullscreen=”true”]

Poli continua in Liga I!

Poli Timişoara rămâne în Liga I. Mircea Sandu, preşedintele FRF, a avut, conform gsp.ro, o întâlnire de taină cu reprezentanţii cluburilor Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, toate trei cu probleme de licenţiere, şi le-a promis că echipele vor avea drept de joc în primul eşalon.

Top