Stirile din ziua: 15 iunie 2011

Un nou episod in serialul Bacala vs primarie: blocul de pe Brailoiu

Prefectul Mircea Băcală cere autorităţilor locale să se mişte mai cu talent. El susţine că suma de 800.000 de lei, bani veniţi din fondul de rezervă al guvernului pentru blocul afectat de explozie din Timişoara, poate fi pierdută. Edilii îi transmit să stea liniştit, pentru că nu ştie cum merg lucrurile.

„Busoi s-a comportat ca un copil rau si obraznic”

Final de scandal cu înţepături între europarlamentarul Cristian Buşoi şi Poşta Română. La sfârşitul săptămânii trecute, liberalul a acuzat Poşta Română de abuz, deoarece ar fi refuzat să distribuie contra cost o scrisoare informativă către timişeni. Între timp, situaţia s-a rezolvat, dar Nelu Balaş n-a uitat să îl înţepe pe Cristian Buşoi.

Sa-i ajutam pe copiii din Rachita!

Un strigăt de ajutor pentru un proiect de mediu foarte interesant vine din lumea bloggerilor. Alexandra Palconi scrie despre iniţiativa unor copii din satul Răchita, care pot fi ajutaţi să câştige un concurs unde au propus un proiect foarte interesant.

Cursa Ratustelor, la a patra editie

Duminică, la ora 16, pe râul Bega, între Podul Traian şi Podul Tinereţii, va avea loc a patra ediţie a Cursei Răţuştelor. Evenimentul, organizat de cluburile Rotaract din Timişoara, cu susţinerea cluburilor Rotary şi Interact, se desfăşoară în timpul Festivalului Bega Bulevard.

Top