Stirile din ziua: 19 iunie 2011

Cursa ratustelor, in scop umanitar

Timişorenii au dovedit că ştiu să susţină cauzele nobile, astfel că au cumpărat câteva mii de răţuşte din plastic, pentru tradiţionala cursă pe Bega. Organizatorii au adunat, astfel, 5.000 de euro, suma care va ajuta la reamenjarea unei secţii a Spitalului Municipal.

Stropi de sudoare si rugby pentru gentlemanul Cristi Breb

A plecat acum zece ani dintre prieteni, dar aceştia nu l-au uitat. Cristi Breb a lăsat această lume pentru a-i învăţa şi pe cei de sus ce înseamnă un placaj exact, o transformare impecabilă sau un eseu de toată frumuseţea, după un slalom printre adversari. Se ştie: rugby-ul este un sport de golani practicat de gentlemeni, iar Cristi Breb a fost cu siguranţă un gentleman.

In zbor spre Croatia, in amintirea lui Vlaicu

La un secol de la primele zboruri ale lui Aurel Vlaicu, o formaţie alcătuită din opt avioane de mici dimensiuni a decolat de la Timişoara, spre Croaţia. Piloţii şi asistenţii de zbor vor vizita două insule şi oraşul Dubrovnik, într-o expediţie care vrea să celebreze astfel personalitatea lui Aurel Vlaicu.

Iana, o fata cu atitudine

Model cu ani de experienţă, Iana s-a afirmat pe catwalk în multe din prezentările agenţiei PTK Image. Mers scenic excelent, o atitudine de invidiat şi un corp superb – iată atributele care o duc pe Iana în topul modelelor timişorene. Tânăra originară din Republica Moldova îşi doreşte o carieră în modeling la nivel internaţional. Pentru

Dezinsectie la Giroc

De teamă să nu preia muştele şi ţânţarii care fug din Timişoara, girocenii încep şi ei stropirile împotriva dăunătorilor. Pagina web a primăriei Giroc anunţă un început de săptămână drastic împotriva insectelor enervante.

Fetita violata si ucisa, la Jimbolia

Fetiţa de nouă ani dispărută, vineri, din Jimbolia, a fost găsită moartă, într-un canal de la ieşirea din localitate spre Grabaţi. Poliţiştii au reţinut şi un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, alături de care micuta a fost văzută ultima dată.

Top