Stirile din ziua: 28 iunie 2011

Catalin Tiuch: „A fost un proiect lung, incheiat cu rezultate extraordinare”

Marţi şi miercuri, la Timişoara are loc o vizită de studiu la sfârşitul proiectului „People”, cofinanţat prin Programul de cooperare interregională INTERREG IV C. „People”, proiect ce a pornit în 2008, a vizat spijinirea eforturilor depuse la nivel regional pentru a răspunde la schimbările demografice şi de structură din cadrul societăţii.

Amenintare pentru sefii chiulangii: „Va scad nota la purtare!”

A mai cârtit uneori, dar niciodată nu a fost atât de ferm. Prefectul Mircea Băcală s-a enervat, marţi, la Colegiul Prefectural care trebuia să adune toţi şefii de deconcentrare din judeţ. El a ameninţat cu note scăzute la evaluare pentru toţi şefii care ignoră colegiile prefecturale.

Dragomir: „Fereasca Dumnezeu sa castige Timisoara la TAS”

Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, este conştient că dacă Poli va câştiga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se îngroaşă gluma rău de tot, iar FRF va trebui să despăgubească echipa timişoreană cu multe milioane de euro, pentru prejudiciul material şi de imagine.

Raport medico-legal gata de doua luni, blocat de datorii!

De patru luni, două familii din Ilovăţ, Mehedinţi, aşteaptă un raport al medicilor legişti, asupra morţii unei femei de 31 de ani, mamă a doi copii. Tânăra a murit după o anestezie făcută la Spitalul Judeţean din Timişoara. Expertiza medico-legală este gata însă din aprilie, dar nu va ajunge la poliţie prea curând.

EEville

Objectiv: Este Halloween… Esti singur, ultimul supravietuitor in fata hoardelor de morti… Vei rezista oare pana in zori? Controls: Folseste Mouse-ul pentru a Tinti si a Trage. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/06/eeville.swf” width=”600″ height=”400″ id=”EEville” name=”EEville” allowfullscreen=”true”]

Top