Stirile din ziua: 23 iunie 2011

Basescu vs. Mos Craciun

Obiectiv: Mos Craciun se bate cu Basescu pentru suprematie de Craciun. Esti cu Mosu sau cu Basescu? Trebuie sa iti bati oponentul cu bulgari de zapada, loveste in puncte cheie ca sa ii iei multa viata si arunca cu obiecte in el pentru bonus de lovituri. Bataia prezidentiala trebuie sa determine cine coordoneaza Craciunul. Controale:

Si ce-i daca ies ungurii-n strada?!

La urma urmelor, toţi ungurii ies măcar o dată pe zi în stradă, fie că merg la serviciu, la cumpărături sau cu drujba la pădure. Totul este să nu iasă toţi deodată. În cazul în care ei socot că e bine să iasă concomitent pe „utca”, ce-ar putea totuşi să se întâmple?

Adrian Severin a ramas fara imunitate

Parlamentul European a aprobat, joi, ridicarea imunităţii eurodeputatului Adrian Severin. Acesta susţine că scandalul în care a fost implicat este rezultatul unor „manevre obscure”, prin care s-a urmărit decredibilizarea sa, şi spune că acum poate începe ancheta pe care a solicitat-o.

Poli continua la TAS, Bistrita a depasit termenul

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a pus în aplicare hotărârea Comitetului Executiv din 20 iunie, cu privire la modificarea şi completarea Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar. Poli şi Bistriţa au dreptul să conteste decizia Curţii de Apel la TAS, însă echipa lui Pădureanu a depăşit termenul.

Concurs de squash

Squash Club Timişoara organizează sâmbătă, 25 iunie, un concurs de squash. Evenimentul va avea loc pe strada Pestalozzi, nr. 20, et. 1(lângă fabrica de bere), în incinta singurei săli de squash din oraş.

Top