Stirile din ziua: 17 iunie 2011

Bega Bulevard pregateste cursa ratustelor

Timişorenii sunt invitaţi să parieze pe răţuşte galbene, din plastic, în scop umanitar. A patra ediţie a Cursei răţuştelor este programată duminică, în ultima zi a evenimentului Bega Bulevard, care aduce, în zona centrală, o serie de spectacole, concerte şi alte evenimente artistice puse în scenă de diferite grupuri şi asociaţii culturale.

Timisul, in topul investitiilor in spitalele administrate de primarii

Autorităţile timişene sunt lăudate de Ministerul Sănătăţii, după ce au alocat fonduri importante unităţile sanitare pe care le administrează. După descentralizarea unităţilor sanitare şi trecerea acestora în administrarea autorităţilor locale, ministrul Cseke Attila a prezentat un raport la primul an în noua formulă.

Pedofil arestat la Sacalaz

Un bărbat de 54 de ani a fost arestat, după ce mai mulţi părinţi din comuna timişeană Săcălaz au reclamat la poliţie că acesta le-a abuzat copiii. El a fost surprins în flagrant de mamele unor fetite ademenite.

A venit vacanta!

Cursurile acestui an şcolar se încheie vineri, elevii urmând să revină în clase în 12 septembrie. Elevii din clasele a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a mai au însă de susţinut examenele naţionale.

Marian Iancu – legat cu lanturi de gardul UEFA!

Marian Iancu este din ce în ce mai convins că soarta lui Poli nu va mai fi legată de o eventuală evoluţie în Liga I şi sezonul viitor. El spune, citat de Fanatik, că, împreună cu suporterii, conducătorii şi jucătorii, se va lega cu lanţuri de gardurile de la sediul UEFA, dacă decizia TAS în cazul Poli nu va fi favorabilă clubului timişorean.

Salturi Extreme

Obiectiv: Ajuta-l pe Tog sa sara, pe drumul sau in adancurile insulei, spre centrul pamantului, in aceasta aventura preistorica extrema. Controale: Click stanga pentru alergare, saritura si tine apasat pentru ainversa rotirea. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/06/salturi-extreme.swf” width=”550″ height=”400″ id=”Salturi Extreme” name=”Salturi Extreme” align=”center” allowfullscreen=”true”]

Top