Stirile din ziua: 6 iunie 2011

Soarta Liceului de Arte ramane in aer

Dezbaterea publică privind oportunitatea mutării elevilor de la Liceul de Arte Plastice în containere a fost aprinsă, dar nu a dus la o soluţie concretă. Părinţii spun că modulele nu sunt potrivite ca spaţii de învăţământ şi, în plus, materialul din care sunt construite contravin normativelor de funcţionare a liceelor.

„Fiecare are partea lui de vina, si Marian Iancu, si autoritatile locale”

Paul Prodana este liderul Druckeriei şi unul dintre foştii şefi ai Peluzei Sud. Are 38 de ani şi Poli este o parte extrem de importantă din viaţa lui. Nu s-a gândit niciodată că echipa favorită ar putea ajunge în situaţia de a fi retrogradată, după ce a terminat campionatul pe locul al doilea. Dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile, Prodana spune răspicat că vina se împarte între Marian Iancu şi autorităţile locale.

Tromboflebita

De la un timp aveţi senzaţia că picioarele dumneavoastră sunt umflate şi, orice aţi face, nu îşi mai revin? Vă dor mai ales spre seară? Vă furnică? Nu vă gândiţi că sunt nişte senzaţii trecătoare. Cereţi cât mai repede posibil sfatul medicului specialist. Aceste simptome sunt caracteristice tromboflebitei.

Top