Stirile din ziua: 10 iunie 2011

Panourile rusinii revin la Timisoara

La Timișoara sunt reeditate amintiri de pe vremea comuniștilor, cu panourile ruşinii în fiecare intreprindere de stat sau la colţul străzilor, cu pozele persoanelor care au comis contravenţii sau infracţiuni. Ideea aparţine Poliţiei Locale, mai exact şefului instituţiei.

Bogdan Morosan ar putea reveni la Poli

După un an petrecut la Ploieşti, jucătorul de 19 ani a fost exclus din lot de antrenorul Vivi Răchită, care a considerat că timişoreanul nu s-a acomodat la formaţia pe care o antrenează. Moroşan ar putea să se întoarcă la Poli, mai ales că antrenorii din cadrul Centrului de Copii şi Juniori ştiu ce potenţial are acesta

Cod galben, rosu si portocaliu in politica

Din cel mai bogat judeţ al ţării Timişul va ajunge, dacă va ajunge cu noua structură regională Vest, al doilea de la coadă la capitolul Produs Intern Brut, în jur de 55 de miliarde de lei conform INS. În urma noastră şi a colegilor de nou superjudeţ, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, mai este noua structură din Sud-Vest, adică Oltenia.

Wizz Air face concurs pe Facebook

Clienţii şi fanii pot crea reclamele companiei Wizz Air. Cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est lansează o nouă provocare adresată celor mai creativi pasageri, prin intermediul Facebook.

Top