Stirile din ziua: 26 iunie 2011

Primar fara carnet, prins la volan

Primarul comunei timişene Peciu Nou a fost prins, duminică, la volan deşi avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. El s-a ales cu dosar penal în februarie 2010, după ce a fost prins conducând băut. Acum, spune că va da în judecată Poliţia, deoarece susţine că avea actele în regula.

Faceti cum vreti, oricum nu e bine

Gheorghe Popescu, zis Baciul, ar putea finanţa echipa de fotbal Poli Timişoara. Dar, la fel de bine, Gică Popescu ar putea să nu finanţeze clubul alb-violet. Tot aşa, Marian Iancu ar putea renunţa la Poli, dacă câştigă litigiul la TAS, dar, nu-i aşa?, acelaşi Marian Iancu ar putea să nu părăsească pe Poli, dacă izbândeşte la Lausanne.

Sex contra note de trecere

Scandalurile legate de solicitarea unor servicii sexuale în schimbul unor note bune la examene nu sunt o noutate în facultăţile din România. Cel mai recent caz este cel al unui universitar clujean care i-a spus unei studente că-i dă notă de trecere dacă se culcă cu el, dar mediul universitar timişorean n-a fost nici el ocolit de asemenea episoade.

Serbarile Timisoreana: bere, concerte si multa voie buna

Sfârşitul de săptămână dedicat Serbărilor Timişoreana a adus, în zona stadionului „Dan Păltinişanu”, o mare de timişoreni dornici de distracţie. Berea a curs valuri-valuri, fumul aromat al mititeilor s-a ridicat, protector, asupra întregului spaţiu al serbării, iar seara, când s-a domolit căldura, a venit rândul concertelor.

Top