Stirile din ziua: 2 iunie 2011

„Urmeaza sa ni se ordone cand sa murim”

Poliţiştii rămân fără 80% din norma de hrană. Decizia a fost luată de ministrul de Interne, Traian Igaş, şi a intrat deja în vigoare. În urma acestei decizii, norma de hrană a agenţilor de poliţie va fi micşorată de la 700 de lei la circa 150 de lei, pe motiv că nu există fonduri necesare pentru plata integrală a acestor venituri.

Noul paroh din Fabric, instalat cu politia!

Preotul Adrian Floca a fost instalat paroh la Biserica „Sf. Ilie” din Fabric sub supravegherea poliţiei. Trei poliţişti au asigurat ordinea, miercuri seara, la instalarea preotului venit din Arhiepiscopia Aradului. Acesta a fost primit cu huiduieli şi ameninţări. De acelaşi tratament a avut parte şi fostul paroh, preotul Iulian Cosma.

Timisul sta bine la exporturi

Judeţul Timiş a realizat, în primele două luni din 2011, conform datelor de la Institutul Național de Statistică, 7,99%din totalul exporturilor româneşti şi 6,42% din totalul importurilor, în timp ce Regiunea Vest a participat cu 14,37% la exporturi, respectiv cu 11,56% la importuri.

Sanandrei, Onesti de judetul Timis

CS Sânandrei a scris istorie la ultimul campionat naţional pe echipe şi individual de gimnastică la juniori IV, care a avut loc la Buzău. Comuna timișeană a reuşit ceea ce nu a reuşit Timişoara: o medalie şi un loc onorabil între cele mai valoroase echipe de gimnastică din România.

Top