Stirile din ziua: 29 iunie 2011

Lotul Moravita 1, la primul termen de judecata

La Curtea de Apel Timişoara a început, miercuri, procesul vameşilor şi poliţiştilor implicaţi în traficul cu ţigări la frontiera de vest a României. Așa-numitul lot Moravița 1 este format din 69 de persoane, trimise în judecată de DNA pentru şpagă şi contrabandă cu ţigări. La primul termen, sala a fost supraaglomerată.

Deviere de o zi pentru E 7 si M 36

RATT anunță că, în 30 iunie, între orele 7 și 19, din cauza unor lucrări executate de către SC Drumuri Municipale SA pe strada Banatul, circulaţia autobuzelor de pe liniile Expres 7 şi M 36 va fi deviată pe strada Ardealul.

Zeitgeist: Addendum

Un film documentar produs in 2008 de Peter Joseph ca si continuare a filmului Zeitgeist: the Movie. Filmul are ca tema Sistemul Monetar… Sistemul Rezervei Federale al Statelor Unite, CIA, si altele, în încheiere promovand proiectul Venus, creat de un inginer social pe numele de Jacque Fresco. (subtitrat în limba Română – Traducerea si adaptarea

Cei din urma vor fi ultimii

Una din cele mai educate femei de serviciu din țară face curat la Facultatea de Muzică din Timişoara. Femeia are diplomă de inginer şi master în sisteme robotice. E timpul ca statul să acorde ajutoare sociale pentru needucații care aruncă mucuri de țigară și coji de semințe pe jos, contribuind astfel, după cât îi duce mintea, la crearea de locuri de muncă pentru cei educați.

Sarbatoarea Sfintilor Petru si Pavel

Peste 450.000 de români îşi serbează, miercuri, onomastica de Sfinţii Petru şi Pavel, potrivit statisticilor existente la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel se bucură de o cinstire deosebită din partea Bisericii, fiindcă au fost „căpetenii apostolilor” şi “lumii învăţători”, contribuind la răspândirea evangheliei în multe părţi ale lumii.

Top