Stirile din ziua: 16 iunie 2011

SOV va fi eliberat

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au admis recursul formulat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi Ilie Cezar. Cei doi vor fi judecaţi în stare de libertate.

A inceput Timagralim

Cea de-a noua ediţie a Târgului Internaţional de Agricultură Timagralim şi-a deschis porţile, joi, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului (USAB). La eveniment participă 95 de firme, un adevărat record în şirul ediţiilor organizate până acum de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi USAB.

Gazul pentru populatie, la acelasi pret pana anul viitor

Preţul gazelor naturale livrate populaţiei, şcolilor sau spitalelor va rămâne neschimbat până în martie 2012. Consumatorii industriali, vor plăti însă cu până la 30% mai mult. Surse guvernamentale precizează că prima etapă de majorare a preţului gazelor pentru sectorul industrial ar putea fi aplicată în câteva săptămâni.

Etichete:

Centru acreditat pentru fertilizare in vitro, la Timisoara

Un singur centru medical din Timişoara a primit aprobare pentru a realiza fertilizări in vitro. La nivel naţional sunt şase astfel de centre, cărora li se pot adresa cuplurile cu probleme de fertilitate. Ministerul Sănătăţii estimează că, în acest an, aproximativ 800 de cupluri vor putea beneficia de Programul de fertilizare in vitro.

Inghesuiala la eclipsa

Sute de timişoreni au luat cu asalt, în noaptea de miercuri spre joi, la Observatorul Astronomic, ca să admire eclipsa. Eclipsa totală de lună a început imediat după ora 21 şi a fost vizibilă şi cu ochiul liber.

Top