Stirile din ziua: 14 iunie 2011

Sef nou la Politia de Frontiera Timis

Chestorul Ioan Handra, şeful Poliţiei de Frontieră Arad, a câştigat, marţi, concursul pentru şefia Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş. Handra a avut un singur contracandiat, comisarul Marius Popară, adjunctul Poliţiei de Frontieră Timiş.

Camuflaj, la interviu!

OneShot (Blazon), Click şi DJ Maka sunt membrii trupei Camuflaj. Blazon şi Click au început acest proiect în 2005, iar doi ani mai târziu li s-a alăturat şi DJ Maka. In septembrie lansează un album, de pe care au apărut deja trei piese de succes.

Targ de oferte speciale

Un târg complet al ofertelor şi reducerilor de sezon se deschide, marţi, în centrul Timişoarei. Cei interesaţi sunt aşteptaţi în pasajele din Piaţa Operei, în perioada 14 – 19 iunie, la a patra ediţie a târgului ofertelor lunare.

Previziuni de angajare nemaiatinse din 2008!

Managerii români susţin că vor relua angajările într-un ritm mai alert în perioada următoare. Potrivit celui mai recent studiu Manpower privind intenţiile de angajare, aproape o treime din patroni au în vedere creşterea numărului de salariaţi, nivel nemaiatins de la sfârşitul anului 2008.

Top