Stirile din ziua: 20 iunie 2011

Marius Petcu, eliberat din arest

Liderul de sindicat Marius Petcu va fi eliberat din arest preventiv luni seara. Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a sindicalistului. În aprilie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată pe Petcu, pentru luare de mită, în formă continuată.

Au trecut 60 de ani. Degeaba

Sâmbătă, pe 18 iunie, supravieţuitorii „Rusaliilor Negre” au comemorat 60 de ani de când regimul comunist – lăudat astăzi de o grămadă de retardaţi şi burţi umblătoare – a început acţiunea de deportare în Bărăgan. Pe o fâşie de câteva zeci de kilometri de-a lungul graniţei cu Iugoslavia, cozile de topor ale activului de partid au somat aşa-zişii chiaburi şi elemente periculoase din localităţile vizate să-şi pună în bagaje cele de trebuinţă pentru o călătorie lungă de cinci ani în Stepa Bărăganului.

Premiu pentru Aquatim

La cea de-a 13-a ediţie a manifestării Expo Apa – Bucureşti, Aquatim primit cu un premiu din partea Asociaţiei Române a Apei, pentru „Fundaţia Aquademica – cel mai performant centru de pregătire vocaţională din domeniul apei”.

Au facultate, dar n-au loc de munca

Timişul se află pe locul al cincilea într-un top al judeţelor cu cei mai mulţi şomeri cu studii superioare. Acest clasament reflectă inflaţia de centre universitare fără acoperire în cererea din piaţa forţei de muncă. Prima poziţie e ocupată de Bucureşti.

Poli ramane in Liga I?

Informaţiile referitoare la deciziile luate în şedinţa Comitetului Executiv al FRF sunt contradictorii. În lipsa unui comunicat oficial, singurul lucru care se ştie sigur este că Poli nu va putea juca în cupele europene.
În ceea ce priveşte participarea în sezonul viitor al Ligii I, datele care au „transpirat” până acum se bat cap în cap.

Agenda Ascunsă (Esoteric Agenda)

Exista o Planificare Ascunsa in spatele fiecarei fatete a vietii terestre despre care credeam odinioara ca este independenta. Exista grupari ale „Elitei” planetare ce guverneaza aproape fiecare organizatie politica, economica, sociala, corporatista etc., ba chiar si ONG-uri sau unele organizatii ce „se opun” sistemului. Acest film prezinta rezultatele muncii asidue si a cercetarilor unor specialisti

Razboiul flyerelor in USL Timis, episodul Robu

Flyerele electorale ale viceprimarului PSD Sorin Grindeanu au trezit din amorţeală echipa de campanie a senatorului liberal Nicolae Robu. În cutiile poştale ale timişorenilor au apărut şi promisiunile liberalilor. Cei doi politicieni fac obiectul unui sondaj comun, care va desemna candidatul Uniunii Social-Liberale la Primăria Timişoara.

Elevii care copiaza si supraveghetorii indulgenti au incurcat-o!

Aproape 6.000 de elevi de clasa VIII-a din judeţul Timiş susţin, luni, primul examen important al vieţii lor. Evaluarea naţională începe, la ora 9, cu proba scrisă la limba şi literatura română. Conducerea Inspectoratului Şcolar promite o monitorizare fără precedent. Lucrarea oricărui elev prins că a copiat va fi notată cu 1, iar supraveghetorii neatenţi riscă excluderea din învăţământ.

Arta din seminte si boabe

E pasionată de artă şi face poate cele mai neobişnuite portrete pe care le-aţi văzut vreodată. Nu foloseşte vopseluri şi pensule, ci… seminţe şi boabe de mici dimensiuni. Cu migală şi multă îndemânare, Daniela Kovats a realizat, până acum, zeci de astfel de lucrări. Ea se pregăteşte acum de un test cu adevărat special.

De la matusa Tamara a lui Adrian Nastase la bunica Maria a lui Alin Popoviciu

România are ANI sau, mai descriptiv, Agenţia Naţională pentru Integritate. E o instituţie care, cică, ar avea menirea de a-i prinde şi umfla pe demnitarii, dar şi toţi lefegiii statului care nu-şi pot justifica averile. Ca să nu se plictiseasca doar cu număratul vilelor de neam prost şi al marafeţilor din conturi, ANI mai judecă şi tot felul de incompatibilităţi, conflicte de interese etc.

Top