Stirile din ziua: 3 iunie 2011

Santaj la o licitatie de milioane de euro, la Sannicolau Mare

Licitaţia ce prevedea asfaltarea a 20 de kilometri de străzi şi 45 de kilometri de trotuare la Sânnicolau Mare a fost anulată săptămâna trecută. Peste 15 firme s-au înscris la licitaţie şi mai multe dintre ele au contestat-o. Printre contestatari se numără și o firmă de închiriat mașini, radiată de la Registrul Comerţului.

Vineri expira termenul de inscriere a copiilor la gradinita

O săptămână au avut la dispoziţie părinţii, din 30 mai şi până vineri, 3 iunie, ca să îşi înscrie copiii în la grădiniţă, în grupa mică. Până acum nu au fost probleme, dar emoţiile sunt abia la început, şi asta pentru că săptămâna viitoare au loc şedinţele consiliilor de administraţie care aprobă sau resping înscrierea unui copil.

Patrula de reciclare, la final

Copiii din mai multe şcoli timişorene au învăţat cum să colecteze selectiv deşeurile şi cum să le explice şi altora de ce este necesar să facă acest lucru. Rezultatele campaniei de educaţie ecologică „Patrula de reciclare”, desfăşurată în perioada 15 aprilie – 31 mai, vor fi prezentate, luni, la primărie.

Concurs de alamuri la Timisoara

Singurul concurs internaţional de interpretare la instrumente de alamă din România se va desfăşura în perioada 6-11 iunie, la Timişoara. Pentru a treia oara, competiţia dedicată tinerilor instrumentişti talentaţi adună în capitala Banatului concurenţi bine pregătiţi.

Nicolae Robu si Stefan Dragulescu sunt incompatibili!

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, vineri dimineaţă, că rectorii Politehnicii şi Universităţii de Medicină din Timişoara sunt incompatibili cu postura de aleşi ai poporului în parlament. Numele senatorului Nicolae Robu şi al deputatului Iosif Ştefan Drăgulescu apar alături de alte două cadre didactice din Bucureşti, între care fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Troia

Obiectiv: Troia este sub asediu!! Trebuie sa te lupti cu hoardele inamice pentru a apara aceasta fortareata magnifica. Rescrie istoria si numele tau va deveni legenda! Controale: Foloseste Mouse-ul pentru a selecta unitatile de lupta; tastele Sageti Sus / Jos sau tastele W / S pentru a seta unghiul de sagetilor; tasta SPACE sau X

Amenzi usturatoare pentru hotelieri

Unităţile turistice care nu au certificate de clasificare vor fi sancţionate cu amenzi de până la 50.000 lei. Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale a precizat că, până la sfârşitul lunii aprilie, aproape 700 de hotelieri au fost amendaţi pentru nereguli.

Top