Stirile din ziua: 7 iunie 2011

Politicieni la tata electorala a lui Poli: Vadim, Busoi, Ciobanu, Popovici. Cine urmeaza?

Subiectul Poli Timişoara pare extrem de tentant pentru politicienii care vor neapărat să-şi lege cumva numele de echipa fanion a Banatului. După ce europarlamentarii Vadim Tudor (chiar aşa, mare polist acest individ!) şi Cristian Buşoi s-au lăudat peste tot cum au pus ei problema lui Poli în Parlamentul European, a venit şi vremea unor deputaţi de Timiş să tragă spuza pe turta lor.

Sepsi face marcaj strans la Sandra Bachici

Laszlo Sepsi are cea mai mare trecere la frumuseţile feminine din Timişoara. Fotbalistul pentru care Poli mai are de achitat o importantă sumă de bani către Benfica Lisabona se poate lăuda că a făcut marcaj strâns la două superbe domnişoare din oraş. Ultima cucerire este Sandra Bachici, Miss România 2010.

Arta fofilarii Iancului

Superdezvăluiri, bombe de presă, dovezi juridice ale abuzului făcut de Bucureşti echipei de fotbal fanion a Banatului ne-au fost promise de Marian Iancu şi alţi oficiali de pe Bega, ba chiar edili ai municipalităţii, chiar o doamnă parlamentar de Timiş au început o campanie de lobby pe lângă Mircea Sandu pentru o iertare a păcatului care ni s-a reţinut ca şi culpă pentru ridicarea licenţei.

Cristian Busoi sare la gatul lui Sepp Blater, pe motiv de Poli

Pasionaţi sau nu de fotbal, toţi europarlamentarii români au fost puşi în temă cu cazul Poli Timişoara. Liberalul Cristian Buşoi a cerut luni, în plenul Parlamentului European, readucerea echipei Politehnica Timişoara în elita fotbalului naţional şi european, criticând dur afacerile din fotbal care umbresc performanţa sportivă.

Consiliere on-line pentru someri

AJOFM Timiş a demarat, la începutul lunii, în parteneriat cu instituţia similară din Mehedinţi, Asociaţia Română de Consiliere şi Sprijin şi alte câteva alte organizaţii, proiectul cu titlul ,,SPO On-line – Întâlnirea între cererea şi oferta de forţă de muncă”.

Energia viitorului la Timisoara

CCIAT organizează, în 7 iunie, lansarea expoziţiei Energia Viitorului, cea de-a cincea ediţie. Manifestarea, care reuneşte companii de profil din ţară şi din străinătate ce vor expune sisteme şi echipamente de valorificare a energie solare, eoliene, geotermale şi a biomasei, sisteme şi echipamente de eficientizare a energiilor convenţionale, dar şi sisteme şi echipamente de ecologizare şi reducere a poluării, are loc la Centrul Regional de Afaceri în perioada 9-11 iunie.

Top