Stirile din ziua: 5 iunie 2011

Poveste cu un patron din fotbal si doua valize cu bani

Prin unele cercuri din târg, unele persoane avizate povestesc o întâmplare foaaaarte interesantă despre finalul de campionat de fotbal. Cică patronul unei echipe care trăgea la titlu şi, implicit, la marele premiu de peste zece milioane de euro rezervat pentru participarea în Liga Campionilor a fost anunţat că n-are voie să joace în Europa.

“In cazul mitropolitului Banatului e vorba despre o conspiratie”

Aproximativ 50 de credincioși au fomat un lanţ uman duminică, în faţa Catedralei Mitropolitane, într-un gest de solidaritate cu mitropolitul Banatului. Oamenii spun că dreptul de semnătură al mitropolitului este pe viață și că, în cazul altor doi înalți ierarhi, nu s-a pus niciodată problema unei decăderi din drepturi, deși aceștia erau grav bolnavi.

Germania, principalul partener de afaceri al Timisului

Într-un clasament al ţărilor unde se exportă produse făcute în judeţul Timiş, Germania se află detaşat pe primul loc. Potrivit datelor furnizate de Direcţia Regională de Statistică Timiş, doar în primele două luni ale anului, din Timiş au luat calea Germaniei mărfuri în valoare totală de 194 milioane de euro.

Scrisoare catre patriarh: „Uneltiri pizmase au urzit o conspiratie ticluita”

Câteva mii de oameni au semnat o scrisoare adresată Patriarhului României, Daniel, în care îl fac cu ou şi cu oţet pe episcopul vicar al Timişoarei, Paisie Lugojeanu, pledând cauza mitropolitului Nicolae. Aceasta urmează momentului în care oficialii Bisericii Ortodoxe Române au decis decăderea din drepturi a mitropolitului Banatului, pe motiv de boală şi vârstă înainatată.

Top