Stirile din ziua: 25 iunie 2011

Desfacerea casatoriei prin acordul partilor

Reforma din justiţie materializată prin Legea 202 din toamna anului trecut a adus un pachet consistent de noutăţi şi în materia codului familiei. Astfel, în lumina noilor prevederi legale, desfacerea căsătoriei prin acordul soţilor nu mai este condiţionată de nimic, ea putându-se materializa în faţa instanţei de judecată chiar şi în situatia în care din căsătorie au rezultat copii care încă sunt minori, indiferent de timpul scurs de la momentul încheierii căsătoriei.

Strabate Europa pe jos, din dragoste de Brancusi

A plecat de la Hobiţa, pe jos, spre Paris, într-un demers pe care unii l-ar putea considera pură nebunie. Va ajunge în Franţa în septembrie şi speră să-i poată înmâna o scrisoare preşedintelui Nicolas Sarkozy. Laurian Stănchescu vrea să convingă autorităţile franceze să fie de acord cu repatrierea osemintelor lui Constantin Brâncuşi.

Campionatul Mondial 2010 – 3D

Obiectiv: Cel mai tare joc cupa mondiala 2010! Alege echipa preferata si joaca cu campionii tai in cele 7 meciuri din cupa mondiala 2010. Castiga finala pentru a ridica trofeul în numele tarii favorite! Controale: Foloseste Tastele Sageti sau W, A, S, D pentru deplasare; X sau N – pasa; C sau M – sut.

Finantarea nerambursabila a fermelor agricole de semi-subzistenta

În perioada 1-30 iunie, persoanele fizice în vârstă de până la 62 de ani, care desfăşoară activităţi economice agricole, pot depune proiecte în vederea obţinerii de fonduri nerambursabile de 1.500 euro pe an, timp de cinci ani. Aceste fonduri sunt alocate din FEADR (Fondul european Agricol pentru Dezvoltare Rurală).

Vedetele LPS Banatul, pregatite pentru export

LPS Banatul a câştigat, săptămâna aceasta, titlul de campioană naţională de fotbal la juniori B. În lotul pregătit de Cristi Petcu se află mai mulţi jucători de certă valoare, vedetele primei reprezentative de juniori Under 17. Sunt însă şanse minime ca măcar dintre ei să ajungă la Poli Timişoara.

Party cu Sexy Braileanca

Curată nebunie, vineri seară, în Art Club. Aflată la Arad, pentru nişte filmări, Sexy Brăileanca a fost adusă special din oraşul de pe Mureş, pentru o seară de neuitat în localul timişorean.

Top