Stirile din ziua: 22 iunie 2011

Se apropie marele exod de la Poli

Şansele Politehnicii Timişoara să continue în Liga I şi sezonul viitor au scăzut drastic, după ce FRF a anunţat că în luna iulie va avea loc o dublă manşă între Voinţa Sibiu şi Săgeata Stejaru, pentru ocuparea unui loc între cele 18 competitoare în primul eşalon. Poli s-a despărţit deja de jucători foarte valoroşi, printre ei numărându-se Zicu, Alexa, Cisovsky sau Magera.

Poli, sanse minime sa continue în Liga I!

Dreptatea lui Poli nu se mai face la TAS. A avut grijă de asta groparul fotbalului românesc, Mircea Sandu! Ceaa ce se preconiza imediat după şedinţa Comitetului Executiv al FRF s-a întâmplat: forul superior al fotbalului românesc a anunţat că, în iulie, se va disputa barajul pentru ocuparea ultimului loc în Liga I.

Campionatul National de Rafting, zilnic, orele 8-22

A-nceput sezonul de rafting. Cu numai câteva milioane e lei (pe stil vechi), amatorii de senzaţii tari pot să-şi fâlfâie adrenalina pe râurile din zonă. Pentru cei comozi, există şi varianta urbană a acestui sport, care se poate practica zilnic, între orele 8 şi 22, printre rafturile de la orice super-hyper-mega market.

Politistii vor primi banii pentru hrana

Poliţiştii vor primi restanţele la norma de hrană în prima jumătate a lunii iulie, cel mai târziu în ziua salariului. Anunţul a fost făcut de conducerea MAI, care a solicitat Ministerului de Finanţe şi acordarea normei pentru echipamente.

Cezar (ROA): „Oamenii trebuie sa se prinda care este treaba”

Turneul de lansare al albumului „Artificial”, al trupei ROA, a început la Timişoara. Piesa „Ne place” a atins, în două săptămâni de la lansare, maximumul de difuzări în airplay-ul românesc şi a fost în fruntea celor mai difuzate piese de radiourile autohtone. Cezar Stănciulescu vorbeşte despre turneu, public şi un album care s-ar putea să nu placă tuturor celor care au gustat prima piesă.

De la Ghita Ciobanu pentru Poli, fara numar

Domnul Gheorghe Ciobanu este un deputat PD-L de Timiş, ales pe Colegiul Deta. La viaţa lui, Ciobanu a fost electrician, vameş, şef de vamă, şef de regională vamală (de unde şi supranumele „Ghiţă Vamă”), mahăr sindical, şef de partid de buzunar, subprefect, consilier de preşedinte de consiliu judeţean, om de afaceri, hotelier, şef al Asociaţiei „Prietenii lui Ghiţă Ciobanu”, ctitor de uşi de biserici şi funii de tras clopotele, dar şi bun amic cu Dorin din Deta.

Top