Stirile din ziua: 9 februarie 2016

Garana Jazz Festival face 20 de ani si promite un inceput de iulie de neuitat

Garana Jazz Festival face 20 de ani si promite un inceput de iulie de neuitat

Va fi o vară cu adevărat specială în Poiana Lupului. Gărâna Jazz Festival împlinește 20 de ani, iar aniversarea trebuie să fie una memorabilă. Se lucrează la turație maximă pentru ca totul să fie perfect, iar primele nume de pe afiș încep să fie dezvăluite.

A starnit scandalul si a… disparut! Traian Stoia a intrat in concediu de la primarie

Aflat în centrul unui uriaș scandal și fiind la un pas să fie dat afară din PSD, viceprimarul Traian Stoia a decis să ia o pauză. Social-democratul a intrat în concediu și nu va reveni pe Bd. CD Loga 1 decât cel mai devreme la jumătatea lunii lui Mărțișor. Și nici asta nu e sigur!

Robu a muncit aproape doi ani intr-un an! A tinut socoteala soferul sau!

În 2015, primarul Nicolae Robu a făcut 10 luni de voluntariat în instituția pe care o conduce! Asta, pe lângă cele 12 luni calendaristice… obișnuite. Și n-a fost singur, ci a fost însoțit, în cea mai mare parte, de șoferul său. Deja celebrul Vasile Paraschiv este și cel care ține cu strictețe, într-un carnețel, evidența orelor suplimentare.

Inca un traseist politic a intrat in MP: fostul deputat PDL Marius Dugulescu

Odată cu apropierea alegerilor, Mișcarea Populară a fostului președinte Traian Băsescu pare tot mai atractivă pentru traseiștii politici, dar și cei care au probleme de integritate, fiind refuzați de celelalte partide. Ultima achiziție a MP Timiș este fostul deputat PDL (mandatul 2008-2012) Marius Dugulescu.

Printre ei se ascund impostorii! Lista sefilor de deconcentrate din Timis

Guvernul Cioloș ar trebui să finalizeze în această săptămână evaluările șefilor din toate instituțiile statului, de la directori de ministere până la șefi de deconcentrate din teritoriu. Or, în aceste deconcentrate se ascund oameni care au parazitat, în ultimii 25 de ani, România, prin incompetență și corupție.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe marți, 9 februarie, între orele 10 și 14, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 43 și 43A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Balta Verde, Bogdănești, Cetății, Pop Retegan și Mircea cel Bătrân.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Corbului nr. 9, orele 9 – 18, str. Drubeta (între str. Mureș și str. Mareșal Averescu), orele 9 – 12; Coștei – SC Gorunelu SRL, Găvojdia – SC Gavopar SRL, orele 9 – 18; Făget – str. Drumul Gladnei, Spitalului, orele 10 –

Top